|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Uklanjanje 'Java Console' i 'VirtualCamere'
Pozdrav, imam dva problema koja ni uz Googleovu pomoć ne uspijevam riješiti. Prvi je uklanjanje inkompatibilnog Java console addon-a s Firefox 7. Kako ga se riješiti? Opcija Remove nije dostupna. ![]() Drugi problem, nevezan uz Firefox, je nemogućnost uklanjanja opcije 'Send to Virtual Camera' nakon deinstalacije spomenutog softvera. ![]() Prvo sam bio kontaktirao proizvođača, no zaključujete, odgovor nisam primio. 'Ručno' sam počistio i registry, tj. sve ključeve s oznakom Vritual Camere, zatim sam upogonio i RegVac, no nije pomoglo. Ima li netko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
1. Uopće nema potrebe da išta brišeš, meni stoje 3 verzije jave koje su incompatibilne, ali ako baš hoćeš onda trebaš otići u program files, naći folder od mozille i tamo imaš 'extensions', u toj mapi ti je dotična java, počinje joj ime sa CAFEEFAC, to obrišeš. 2. Googlaj 'context menu remove' ili 'context menu editor'. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hvala Ti. Ovo mi nije palo na pamet. Tako guglajući sam pronašao besplatan programčić naziva ShellExView (http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html) koji mi je točno locirao ključ u registryu. Puno Ti hvala još jednom! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|