|
![]() |
#1 |
Moj hobi - @zdraveminute
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() Evo ovako ljudi, idem na veleučilište TVZ i danas sam upisao smjer Informatizacija i Organizacija ureda.Ono što je zapravo ključno počeo bih s CISCO akademijom.Vjerovatno bi išao dosta daleko s njom,pošto mi novac ne predstavlja velik problem. Moje je pitanje,jel imate neku početnu točku ili nazovimo to literaturu,odakle bih mogao početi učiti i upoznavati se s mrežnim hardverom i njezin teorijom i zapravo samom mrežom,tj.sa svime onime što ću učit i što bih trebao znati. Recimo da želim unaprijed učit i da želim samostalno uz naravno školu napredovat i usavršavat svoje znanje.Znači nešto tipa,ko što je W3 school ima osnove rada s HTML-om pa ide nadalje i naprednije,tako ja nešto u smislu mreže tražim,preciznije ono što bih učio s CISCO-om i svojim fakultetom. Pa ako imate neki prijedlog od kuda da počnem,bio bih jako zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako se ne varam kad upisuješ ccna imaš dve opcije, za informatički pismene i one ne tako jako pismene, e pa počneš sa literaturom za taj drugi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moj hobi - @zdraveminute
Datum registracije: Aug 2009
|
jel imaš primjer možda takve nekakve literature? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako ćeš ići na CCNA tada prouči dobro VLSM i Subnetiranje da bi znao hijerarhiju IP adresiranja kao i Brojevne sustave i njihovo konvertiranje (Hex, Bin, Dec, Oct) Ako te zanima kako se konfiguriraju neki Cisco uređaji tada pogledaj neke tutorijale na linku Konfiguracija Cisco uređaja tek toliko da vidiš što se tamo radi tj. radilo u ver. 3.1(osnove) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|