|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Predugo instaliranje/deinstaliranje bilo kojeg programa
Ovaj čudan problem mi je iskrsao prije 2 dana, ne znam od čega, nisam ništa posebno radio. Dakle skinem program veličine 1.2MB (za formatiranje sd-kartica) i kliknem install. Odvrtim sve next-next-next i počme instalacija. Taj prozorčić "installing..." je stajao nekih 20ak minuta bez pomaka, nakon toga je zelena traka skočila na cca. 75% i onda tako još stajala 10ak minuta nakon čega se napokon instalirao. Deinstalacija istog tog programa - ista stvar. Evo gledam taj prozorčić "Windows installer - Preparing to remove...", sada stoji već 10ak minuta tako. Znam da će dovršiti kroz 15ak minuta ali negdje je problem. Najveći problem je što je tako sa svim programima koje pokušam instalirati/deinstalirati.... OS je prije 3 dana svježe instaliran, sve je bilo super i onda odjednom ovo... Jedino "rješenje" koje google daje je microsoftovo - sfc /scannow, ali to nije urodilo plodom jer nije našao nijedan problem. Ne znam jel to može biti povezano sa ovim samsungovim ssd-om ? Ima tko kakvu ideju, google nije baš pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Problem očito nije softverski, a od komponenata jedino HDD, odnosno, u tvom slučaju SSD može to uzrokovat. Nisam baš stručnjak za ssd-ove ali valjda postoji i za njih neka dijagnostika kao za HDD, pa provjeri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
memtest ?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ako je OS stavljen, pred 3 dana, da probaš onda reinstalirati? Ako ne možeš probaj pokrenuti HD Tach ili neki sličan program pa da vidiš da li Windowsi blokaju ili HDD.
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš antivirusni program, probaj bez njega, skroz ga deinstaliraj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj malo CPU/RAM usage dok se nešto instalira, najbolje u Process Exploreru.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007