|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Corsair Carbide 400R kučište
Evo novog kučišta iz Corsaira. Malo vuče na HAF 912-922 sastrane dok od naprijed ima čiste linije. čini se dosta dobro kučište, samo treba vidjet koju će cijenu kod nas imati... http://www.guru3d.com/article/corsai...e-400r-review/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao i za sva druga Corsair kućišta, cijena kod nas će biti sve samo ne povoljna. U USA je najavljena cijena od 99$ što znači da se može očekivati oko 100EUR kod nas. Iskreno, meni se ne sviđa. Smetaju me ispupčenja na bočnim stranicama kao i oba na vrhu. Ono što je po meni lagani fail, je to da je kavez za 6 diskova napravljen od 1 komada. Bilo bi bolje da su 2 komada po 3 diska ili 2+4, pa ako imaš manje hardova, jednoga izvadiš da ne smeta cirkulaciji zraka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Poprilicno ruzno ![]()
![]() |
#4 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Nest izmedju HAF-a i 690II, al nelijepo, te je CM690 puno ljepsi, cak bi i "nelijepe" hafove stavio ispred ovog...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
prije nego sam kliknuo na link, pročita sam komentare iznad i.... meni je kućište super ![]() na kraju, imajući u vidu o kojem se brandu radi, vrijedi def ~100€, rado bih ga vidio na svom stolu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da ne komentiram izgled (koji nije tako loš) kućište nudi stvarno dosta..potpuno je dust filterd, dosta je prozračno, crna unutrašnjost, odličan cable menagment (čak su tu i oni gromiti na rupama za cable menagment i crni kablovi od front panela za što čistiji izgled)..pogotovo mi se sviđa opcija instalacije hladnjaka s druge strane hdd cage-a tako da ima push-pull preko hdd cage-a...i šta je s ovom grafičkom u ovom videu..spigana je koda je netko skakao po njoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |