|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Android Market
ovako, kako je dodana Hrvatska na market da se moze kupovati, ja sam ocito plav i meni to nece ![]() imam slozen checkout i karticu za placanje... pitanje je, kako promjeniti boju kose? hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Cekaj jel je dosao taj market kod nas vec... Jer ja nemam nista jos u njemu...tj...nemam aplikacija koje se placaju... Oce li se sam updejtat ili ja moram rucno negdje....? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako nema? Ja imam te aplikacije koje se placaju i bez da upogonim MarketEnabler. Doduse, nisam pokusavao kupiti, ali tamo su... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Market je v2.3.4 a evo jedan SS: http://www.dodaj.rs/f/1C/10e/26T9MFJ...0623001147.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Jel to sad konačno funkcionira? Upalim maloprije market i prikazuje mi opciju da kupim appove i to u kunama. S tim da imam market enabler, ali ga ne koristim niti sam enablao ikad. Htio sam ga samo isprobati, ali nisam stigao EDIT: gledam i u marketu isto tako, imam opciju za kupit, samo mi je moj mob Defy zasivljen, možda trebam prvo srediti način plaćanja i sl. Defy @ Bonbon Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 12.07.2011. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja nemam ništa, samo free aplikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Radi, tj zapravo neznam jel radi placanje ali market uredno prikazuje paid appove nakon ciscenja cache-a. Defy market v2.3.6 bez ikakvog enablera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Kod mene je ovakva situacija. Kad pokrenem market, imam na onom pocetnom ekranu nekoliko app, neke su free, neke imaju cijenu u kn. Ali kad recimo idem na aplikacije ili igre, pojavi mi se ono gore, top free ili just in, i nekad mi se tu zna srusit market ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Zanimljivo, ovog casa baci mi da pod Paid apps nema niceg ![]() Sto se poznatog buga s rusenjem Marketa tice (ovo sto Goranbm spominje), taj je problem nestao, vise nema force closea. Eh, ne znaju bi li piskili ili kakili...
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo ja sinoc otisao u upravljanje aplikacijama, i pod market,obrisao one podatke. I kad sam pokrenuo market ponovo, pojavilo mi se onako uz top free i just in, mi se pojavilo i top paid ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Ja instalirao novi market i sada imam paid aplikacije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
A šta da vam kažem ljudi, meni sa novim marketom došle paid apps vama ošle. ![]() Uglavnom, ja sam svoj skinuo sa AndroidPolice stranice, nisam čekao službeni update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Ja sam sad obrisao one podatke u marketu od 68kB . i sad kad pokrenem market, pise mi da je potrebna autentikacija i da se spojim na svoj google racun. A spojen sam vec ![]() EDIT: Kad ibisem nadogradnje za Android market i vratim se na staru verziju, mogu pokrenuti market i sve radi kak spada, kad opet instaliram verziju 3, opet error ![]() EDIT 2: Evo samo od sebe se popravilo ![]()
Tržnica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 16.07.2011. u 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo i jaskinuo s AndroidPolice... updateo, ocistio cache, sredio Checkout account... al paid aplikacija nema... Market Enabler nije postavljen, mob je rootan, S-OFF-an, novi Oxygen gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja nakon sto sam rootao i stavio stock Ginger 2.3.4 na Galaxy Mini imam paid app i to cijene su u kunama ![]() Market je skinut tu sa ove teme, verzija 3.0. nešto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#29 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
kakvi su planovi da HR developeri u skorije vrijeme mognu i prodavati na Marketu? drugo pitanje, ne znam kolko je legalno, pa moze i brisanje ako je, jel se moze to kako zaobici? da se otvori racun u nekoj banci u inozemstvu nekako pa njhova electron kartica da se prijavi na Merchant acc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš i to, ali računaj da su troškovi otvaranja i održavanaja računa vani dosta visoki u odnosu na naše, pa ako nemaš neke stalne prihode brže će ti se isprazniti nego napuniti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|