|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pucketanje u slušalicama
Primijetio sam da prilikom slušanja muzike na YT, ili gledanja kakvog filmića na netu se dosta primijeti pucketanje u mojim slušalicama. Kad gledam neki skinuti film dosta manje se čuje, ali ipak. A to na netu sam primijetio da je pucketanje užasno čim stavim npr. full screen nekog videa na YT. Na laptopu sa istim tim slušalicama nemam nikakvog problema. Koristim updejtane W7. Reinstalirao sam i drivere za zvučnu, opet isto. Čak sam i skenirao komp antivirusnim, neke gluposti je pronašao, obrisao sam i opet isto.. Any ideas?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Npr creative audigy 2 zs je vrlo poznata po tome da pocne pucketati kad pocnu kondenzatori rikavati na njoj Ja imam doticnu i bogme znam ![]() Ako je zvucna ugrijana i topla onda ne pucketa - jednostavan test, uperis lampu u zvucnu i slusas jel se puckanje smanjilo-prestalo kako se ugrijala. Zamjenjivanje kondenzatora rijesava problem u tom slucaju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma kad je na zvučnicima sve je savršeno, a sa slušalicama nije. A kao što rekoh, na laptopu je sve normalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
jel u pitanju desktop mašina? nisam shvatio o čemu se radi, možda mi je promaklo. u drugom slučaju se radi o laptopu, a šta je prvi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Deathclaw, evo, isto mi radi i sa zvučnicima samo.. Jaoo meni Citiraj:
Desktop mašina.. Haha, probaj pažljivije pročitati jer sam objasnio kako znam xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Treba tebi opet topic obrisat? Kako ne kuzis ovo: Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
prvo sam pomislio da je do zauzeća procesora - ako proc skoči na 100% zna se desit da zvuk krene seckat. to bi se moglo desit kad prebaciš jutjub video na fullscreen. ne znam iz kojeg razloga dođe do toga, al doživio sam to par puta. moguće da je u pitanju neki drajver. ne mora nužno bit drajver za zvučnu, možda je za chipset. koji proc imaš u desktop mašini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz Tako su mi dva reda ista u device manageru.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ugasio sam kompjuter preko noći, ujutro sam ga upalio i sve je bilo super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jel to znači da ga inače nisi gasio, tj da si ga ostavio uključenog na duže vrijeme? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ček, jel to onboard zvučna ili je posebna kartica? Te onboard znaju proizvodit dodatne zvukove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|