|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Software za TV+FM tuner INTEX ???
Pozdrav svim i ako moze da mi neko da savijet koji software da skinem za ovu karticu da mi radi bez problema, jer softver koji sam dobio uz nju je ziva katastrofa.. Koji je dobar softver za Tv Fm kartice??? Unaprijed hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Software za TV+FM tuner INTEX ???
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Dobri su mi drajveri za karticu ali je softver pomocu kojkeg gledam Tv i slusam radio katastrofa.Koji softver ti koristis za gledanje Tv i slusanje radia????Ovaj sto trenutno imam je easy tv neka stara verzija.Et ako znas kakav dobar softver reci??? Pozdrav za Pogi jer mi je jedini odgovorio na temu.Hvala.. PLS:Answer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Najbolji program za gledanje televizije je Dscaler ---> www.dscaler.org . Koristenjem raznih optimiziranih filtera daje puno kvalitetniju sliku od konkurenata. Koristim zadnju alpha verziju i nema nikakvih problema. Definitivna preporuka! Malo se treba poigrati po postavkama ali kad ga sredis radi rock solid i nema nikakvih problema. Ako imas problema sa postavkama, javi se opet. ![]()
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
edit: prema ovom copy/pasteu izgleda da da. Which capture card can I use ? Almost any card (and that means A LOT) based of former Brooktree (now Conexant) chips including bt848/878/879 will work for video only. Why those ? These chips are easy to program (there has been A LOT of software based on those) and are very cheap. This means many manufacturers have (and are still) produced cards based on those chips. Zato sam ga i pitao koji chip je na toj kartici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nisam 100 % siguranali mislim da je conexant cip.Provijericu pa cu ti javiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Pogi, radi on bez problema na Connexantu. Kratki uvid u Changelog: Version 4.1.11—Beta—[Setup Program] [Source Zipped] * Some cx2388x sound fixes * Fixes some XP2 issues with bt8x8 Version 4.1.8—Superseded—[Setup Program] [Source Zipped] * Support for SAA713x based cards * Support for CX2388x based cards * Multi-monitor support * New MoComp2 deinterlacing mode * Lots of other changes and fixes Kao sto je vidljivo podrzava valjda 95% trzista video kartica. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|