|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Micronics Star SP200 Driver HITNO!
Neznam dali je ovo pravo mjesto da trazim drivere al vijerujem da nece samo meni dobro doci ako ih netko ima ![]() Evo ovako ima dotični printer i trebao bi Driveri za Win XP Pro, probao sam ih dosta instalirati koje sam naso na netu ali niti jedan se nije pokazo da je uredu. Znaci ako ima netko orig. CD pa da mi ga uplouda ili da je naso na netu i da ga je isprobo da Win XP( da radi ), bio bi mu jako zahvalan. POZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A šta toćno nevalja sa drajverom kojeg ima na support stranici proizvođača ? Također provjeri data kabel printera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
na stranici proizvođača ja nisam uspio naci drajvere za tu seriju hmm.. A printer je inace spojen na komp: pararelni kabel koji ide iz njega spaja se na đek koji ima serijski izlaz, i kraj serijskog kabla je usb, to je sve zbog toga jer nemam pararel port na laptopu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Neće da se jave: SP200 drivers Ovu drugu rečenicu si krasno formulirao, nekužim kako je spojeno. Taj printer ima pararel i serial interface. Ako sam dobro razumio koristiš neki usb <> pararel ili serial adapter (napiši koji)? Poznato je da korištenje takvih adaptera zna stvarati glavobolje a naročito ako se koristi kakav stari dos program, inače i ti adapteri često trebaju svoj drajver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Tefek. 12.10.2009. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Prvo linkove nisi dobro napravio, a drugo Nemože to tako. Ako imaš usb <> serial adapter onda: - spoji serijskim kabelom na printer jer SP200 ima i pararel i serial (nemožeš mješat pararel / serial) - stavi drajver koji je došao uz taj usb <> serial adapter |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
trebao bi mi driver za linux ali ga nigdje ne mogu naći, pa ako netko zna neka stavi link |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|