|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Prijenosnici i puno dodatnih uređaja/kabela
Pozdrav, ova tema mi se čini najprikladnijom za moje pitanje ![]() Zanima me kako rješavate priključak uređaja (printer, skener, eventualno tv antena i zvučnici itd.) na prijenosnik? Dakle, ponjeli ste prijenosnik sa sobom i dolazite kući, stavljate laptop na stol i provlačite se ispod stola, nabadate sve uređaje u prijenosnik i nastavljate raditi ili postoji elegantnije rješenje (a da nije docking station, iako ako ste voljni vi koji koristite docking, slobodno se javite i podijelite iskustva ![]() Postoji li kakav "gadget" koji recimo pri rubu stola drži razne kabele pa po potrebi izvlačimo potrebni bez vijanja kabela po sobi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
ubodi si port replicator... kad sam imao toshibu, njihov dynadock je bilo nesto najbolje kaj mi je stajalo na stolu...kad sam dosel doma, samo sam spojio napajanje i taj jedan USB kabel... i amen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovaj dynadock je stvarno moćan, barem po onome što vidim na stranici http://us.toshiba.com/computers/accessories/dynadock/ Ima li još netko iskustva s tim? Vidim da se može povezati bilo koje računalo. Cijena za osnovni model se kreće već od 800kn http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=dynadock |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to ima i lenovo i ima dosta limitacija da ne kažem problema u radu... sad sa aktualnim driverima radi oke, međutim i dalje nemre se kroz usb progurat bogtepita koliko podataka. klasični dock je neusporedivo bolje rješenje, ali opet treba imati lap koji ga podržava. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|