|
![]() |
#1 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Konačno završih tu debilanu od faksa... I sad nemam blage veze što da uradim dalje. Trebam se prvo prijaviti na burzu, barem je to jasno kao dan, ali ne znam kako točno izgleda ta procedura. Ja sam prava nesnalažljiva truba. Valjda je za to krivo predugačko studiranje... I još me zanima gdje se preko interneta mogu vidjeti poslovi koji se nude na burzi? Koja su sve mjesta na kojima obavezno treba gledati jer vidim da moj-posao.net i nije bogzna što? Zahvaljujem...
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ovdje ti sve piše http://www.forum.hr/showthread.php?t=489257 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam diplomiro prije mjesec dana i jos se nisam prijavio na burzu iz razloga sto jos uvijek radim prek SC-a do kraja godine a neda mi se ic na neke njihove sastanke i radionice. Dobro je to sto je zdravstveno odvojeno od burze, samo kada dobijes potvrdu da si diplomiro, odes do zdravstvenog sa kopijom potvrde i sa odjavom zdravstvenog (prijavljen si prek roditelja ak imas manje od 26) to ti roditelji dobiju u svojoj firmi di rade i imas zdravstveno ko nezaposlena osoba ![]() na burzu se mos prijavit jedino radi socijalnog pokaza |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|