|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Logitech K360 i kontroliranje iTunesa
Da li netko zna kako bi se moglo omogućiti kontroliranje itunesa preko tipkovnice. Pod kontroliranje mislim na prebacivanje pjesama i na pauzu/resume. Inače tipkovnica je odlična. Vrijedi svake lipe što sam dao za nju. Brzo se čovjek prilagodi na nju, nema krivih tipkanja ni ništa. Sve u svemu odlična cijena za odličnu tipkovnjaču ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
U pravilu multimedia tipke na vrhu rade po defaultu, na jednoj verziji iTunes-a (10.4. ako se dobro sjećam) bio je bug zbog kojeg je bilo problema kad je player u pozadini, vjerojatno je izdana već novija verzija s kojom bi to radilo. Specificiraj malo detaljnije, tipke pri vrhu ti ne rade ili? Zadnji Setpoint ti je instaliran? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Da, jučer sam skinuo setpoint, imam zadnji itunes (10.4.1) instaliran i sad neznam da li tipke za prethodnu i sljedeću pjesmu te play/pause uopće nemogu raditi sa itunesima ili je to samo meni. Inače recimo kad gledam u bsplayeru nešto onda bez problema mogu vrtiti serije i pauzirati dokle god je bsplayer "aktivan program". S itunesima nemogu to raditi ni kad ih koristim ni kad su u pozadini i sviraju p.s. ako to ima ikakve veze imam app store račun te sam ulogiran preko itunesa na njega ![]() i da, ovo se odnosi na tipke pri vrhu (najgornje, najljevije tri tipke na OVOM linku) Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 14.09.2011. u 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Pošto iTunes više ne koristim govorim napamet, ali u postavkama bi trebala negdje biti global hotkey kvačica, označena naravno. U principu te play pause tipke na tipkovnici valjda nisu ništa drugo nego makro za ctrl+štaveć koji rade na svakoj tipkovnica/program kombinaciji. Znam da sam za foobar morao editirat players.ini datoteku, možda postoji tak neki mali fix i za itunes ako ne htjedne redovnim putem (koji bi trebao raditi "iz kutije"). EDIT: https://discussions.apple.com/message/16107201?tstart=0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
je, to je rješenje. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|