Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.09.2011., 10:58   #1
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
(riješeno) Logitech K360 i kontroliranje iTunesa

Da li netko zna kako bi se moglo omogućiti kontroliranje itunesa preko tipkovnice. Pod kontroliranje mislim na prebacivanje pjesama i na pauzu/resume. Inače tipkovnica je odlična. Vrijedi svake lipe što sam dao za nju. Brzo se čovjek prilagodi na nju, nema krivih tipkanja ni ništa. Sve u svemu odlična cijena za odličnu tipkovnjaču
Red Dwarf je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 11:17   #2
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
U pravilu multimedia tipke na vrhu rade po defaultu, na jednoj verziji iTunes-a (10.4. ako se dobro sjećam) bio je bug zbog kojeg je bilo problema kad je player u pozadini, vjerojatno je izdana već novija verzija s kojom bi to radilo.

Specificiraj malo detaljnije, tipke pri vrhu ti ne rade ili? Zadnji Setpoint ti je instaliran?
pixxeel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.09.2011., 13:33   #3
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Da, jučer sam skinuo setpoint, imam zadnji itunes (10.4.1) instaliran i sad neznam da li tipke za prethodnu i sljedeću pjesmu te play/pause uopće nemogu raditi sa itunesima ili je to samo meni.

Inače recimo kad gledam u bsplayeru nešto onda bez problema mogu vrtiti serije i pauzirati dokle god je bsplayer "aktivan program". S itunesima nemogu to raditi ni kad ih koristim ni kad su u pozadini i sviraju

p.s. ako to ima ikakve veze imam app store račun te sam ulogiran preko itunesa na njega

i da, ovo se odnosi na tipke pri vrhu (najgornje, najljevije tri tipke na OVOM linku)

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 14.09.2011. u 13:42.
Staro 14.09.2011., 13:54   #4
pixxeel
Premium

pixxeel's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
da li tipke za prethodnu i sljedeću pjesmu te play/pause uopće nemogu raditi sa itunesima ili je to samo meni.
U pravilu treba radit, tako da rješenje zasigurno postoji.

Pošto iTunes više ne koristim govorim napamet, ali u postavkama bi trebala negdje biti global hotkey kvačica, označena naravno.

U principu te play pause tipke na tipkovnici valjda nisu ništa drugo nego makro za ctrl+štaveć koji rade na svakoj tipkovnica/program kombinaciji.
Znam da sam za foobar morao editirat players.ini datoteku, možda postoji tak neki mali fix i za itunes ako ne htjedne redovnim putem (koji bi trebao raditi "iz kutije").

EDIT: https://discussions.apple.com/message/16107201?tstart=0
pixxeel je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2011., 14:05   #5
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

je, to je rješenje. Hvala
Oglasni prostor
Oglas