|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
VPU recover kod paljenja računala
Ovako: upalio sam comp., boot je prošao uredno, ali kod welcome screen-a monitor je ostao bez slike koja se pojavila ponovo tek nakon što su se windows i aktivni programi potpuno nalodali. Najprije ništa u samim windowsima nisam mogao ništa, a onda se pojavio VPU recover i kad sam kliknuo na Don't send, pitao me restart (kao da sam promijenio neke postavke tipa boje, DPI-a i slično) na što sam rekao Ne i išao vidjeti kakva ja slika - bila je malo čudna (npr. u alatnoj traci Paint-a nisam vidio ništa dok ne bi prešao mišem preko svega itd...) U svakom slučaju, nakon restarta je sve bilo po starom. Ovo mi se dogodilo već drugi put u mjesec dana i to samo prilikom paljenja, dakle isključujem mogućnost bilo kakvog problema s pregrijavanjem. Nakon toga se može normalno igrati duuuuuuuuuugo vremena i sve je super. Grafa: Radeon HD6750 1GB GDDR5 (Ati Catalyst 11.2) Pozzzdrav! P.S. Na ovu grafu sam prešao sa GeForce-a 8600GT prije mjesec dana. Moji sadašnji driveri su se pokazali kao jako stabilni bez obzira na to što radio na compu. I na NVIdiji sam znao ostajati bez slike kod paljenja, ali tada se comp. ponašao drukčije: pištao bi jedan dugi, tri kratka i čak bi se podigao koji put bez slike, a nakon restarta na gumb winsi bi izgledali stvarno čudno dok ne bi napravio System Restore (što sada nije slučaj). itd... itd... Što bi ovo moglo biti? Nije valjda neki prikriveni problem sa PCI-E slotom?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. jesi počistio nV drivere kako treba? Možda nisi pa se kolju sa Catalystom. 2. mislim da tvoja ploča ima AMI BIOS, a ovdje ti je objašnjenje beepova. U tom slučaju MemTest u ruke i deri.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
A što se tiče MemTesta, to sam još napravio dok sam imao NVidiu. MemTest uredno prolazi. Sad mi je inače sve u redu, ali evo, već mi se drugi put dogodilo da kod paljenja (samo kod paljenja) driveri zezaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|