|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Usporen internet
ovako, usporen mi je youtube: video odloadira, i na najmanjoj kvaliteti ali onda ga pustim i slajda kao lud, tj. pokaže svakih par sekundi scenu i tako do kraja. za razmjenu podataka s ljudima koristim megaupload, wupload i sl. (slike i razni dokumenti). a brzina skidanja mi je oko 150 kb/s. imam maxadsl t-com flat paket s osnovnom brzinom. dakle, brzina bi trebala biti najmanje 400 kb/s... sad sam testirao i nešto na torrentu a brzina mi je prelazila preko 400 kb/s. dakle, trebao bi mi makar youtube bolje raditi. računalo je starije, i nedavno sam se vratio na xp i mozillu za internet. prije toga sam neko vrijeme isprobavao win 7 i google chrome, no trebam imati jače računalo. to bi bilo to, treba mi pomoć a google mi nije pomogao jer mi je to apstraktan problem pošto se toliko ne razumijem. radi se o stolnom računalu, spojen je kablom na ruter. a isto tako koristim laptop bežično spojen i nema nikakvih problema. mogu još ''uslikati'' situaciju na računalu (print screen), vjerujem da bi trebalo pomoći. lijep pozdrav i unaprijed zahvalan! AMD Sempron 64 2500+, 1400 MHz, 256 kb c. socket 754, BUS 800 MHz, BOX (Palermo) MBO ASROCK, s. 754, K8 Upgrade NF3, nFORCE 250, BUS 1600 MHz, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, mATX HDD SEAGATE Barracuda serial ATA 7200.7 Plus 120 GB NCQ, 7.200 o/min., 8 MB cache 1023.2 MB, DDR, PC-3200, 400 MHz, KINGMAX VGA AGP SAPPHIRE ATI Radeon 9600 PRO ADVANTAGE, 128 MB, tv-out, DVI 17'' SAMSUNG, SM795DF, 30-85 kHz, 0.20 mm, Dynaflat Microsoft Windows XP Professional, Version 2002, Service Pack 3 ovo sam ispunio i u mojim podacima, jedino ne mogu naći koje napajanje imam. Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.08.2011. u 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao sto sam ti napisao, jednojezgreni proc i kolje ga flash. Vrijeme ga je pregazilo. Nema mu spasa.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.08.2011. u 18:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
pa da, friški xp... no bit će da ga je vrijeme pregazilo ![]() no još uvijek koristim autocad, kao što me i inventor dobro služi. no to je valjda drugi par opanaka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|