|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nokia N97 problemi
Dakle imam mobitel nokiu N97 koji se nedavno poceo jako cudno ponasati.... Problem br. 1: Mape na sve 3 memorije (Mem. telefona, Masovna mem., Mem. kartica) dobiju ekstenziju .exe sto mi onemogucava koristenje fileova iz tih mapa, poput muzike i videa. Problem br. 2: Dalje, kada pokusam reproducirati video (bilo skinut sa interneta ili iz memorije telefona) na ekranu mi se ispise samo naziv videa ili ekran bude cijeli crn, dok se zvuk reproducira. Problem br. 3: Jedan zvucnik jednostavno ne radi... Mobitel sam poslao na servis i oni su mi samo nadogradili software (sto sam mogao i sam -.- ) Ako netko zna rjesenje za bilo koji od ova 3 problema molim da mi kaze !!!! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Refresh !!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Krivo si skuzio za prvo... Ja sa mobitela kad idem u upravitelj datoteka i odaberem memoriju pise mi ime MAPE .exe Ali sve sam rijesio formatiranjem memorija i Hard resetom...osim zvucnika |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
nisam krivo skužio. virusi su ugnjezdili .exe u memorijskoj kada si spojio preko usb na računalo. Iako to Symbianu ne škodi. Pa valjda ja znam jer sam dosta Symbiana imao.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|