|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
slanje zvuka preko lan-a na drugi komp?
samo kratko pitanje, postoji li neki program/servis za windowse, da umjesto da zvuk šalju na audio karticu, da ga šalju preko lan-a na audio karticu u drugom kompu? ideja - slušati muziku (i sve ostalo šta uključuje stvaranje zvuka) na laptopu, a da se zvuk reproducira na mašini koja je spojena na pojačalo. sve u cilju da ne rastežem kabele po stanu (a osim toga , audio kartica u laptopu je neko škovace, a da ne pofali malo je i sjeban line out port jer sam zapeo za žicu i iskrivio nešto u portu). na laptopu i netbooku su win7, na jednoj toj "sound client" mašini su isto win7, a na drugoj su win xp (win 7 HTPC spojen digitalno na HT receiver, a win xp mašina glumi download mašinu ali ima dobru zvučnu i spojena je na stereo pojačalo). ps - ne, ne kanim ulagati u logitech squize box ili slična hardverska rješenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pronađi one teme o stream - ingu, na jednom kompu podesiš server a na drugom klijent, sad se nemogu sjetit imena programa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
reaper? http://www.reaper.fm/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Jest da je od Apple-a, ali, ja doma imam slozen AirPlay i na os x-u i na windowsima. Mozda da probas s njim? Mozes streamati i glazbu i video na HTPC ako se koristi WMC, i zaista je jednostavan za slaganje. S tim da ja koristim iTunes za pustanje muzike zbog sheranja library-a na mrezi, pa neznam kako tocno radi sa ostalim programima za reprodukciju glazbe. Ali, mislim da je vrijedno prouciti. Link s nekoliko uputa: http://lifehacker.com/5802958/how-to...lay+compatible |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ovo mi se čini dosta jednostavnije, jer onaj reaper ne kužim po qrca šta treba napraviti. pozabavit ću se ubrzo s time, sad je toliko toplo da pokušavam provoditi dane na kupanju i netboočarim u hladu. akumulator i vozi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|