|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
na 0% sound levela cujem zvuk iz zvucnika
Bok! Imam usb zvucnike logitech z10 na win 7 i kad stisam zvuk na 0% jos uvijek mogu cuti zvukove na njima. Pretpostavljam da nije do zvucnika nego mozda do win-a? Savjeti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() kolko sam vidio tu verziju zvucnika koju imas sta nemas tipku mute to ti je jednostavnije nego drzati tipku do same nule ??? al svejedno sacekaj ostale postove mozda zna ko vise ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne znam da li su zvučnici po def-u namješteni da se ne mogu smanjivanjem glasnoće potpuno stišat, jer tipka mude radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Čuje se zvuk koji reproducia komp poput winampa ili u igrici i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Naravno zvučnici stišani do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Reklamiraj... salji mail u logitech ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
U biti mislim da je problem u kompu tj inegriranoj zvucnoj jer kad u windowsima stisam zvuk do kraja on ipak salje zvuk na zvucnike jer inace se ne bi nis culo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa jesi probao na necem drugom? Tv, mob, lap, drugi komp, bilo sta sta ima 3,5mm... Pa vidi dal je problem u kompu ili zvucnicima. EDIT: tek sad vidio da je u pitanju USB, al valjd ce se nac neki drugi komp il nest s USBom, ak nist, nisu preveliki zvucnici, valjd imas susjeda kod kojeg mozes donijet i isprobat... I da, vecina USB zvucnika/slusalica ima svoje zvucne kartice u sebi, tj svi koje sam ja vidio/koristio, pa eto, vjerojatno da sa zvucnicima(ugradjenom zvucnom) nije sve u najboljem redu...
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 05.08.2011. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Zato je bolje koristiti softwerska rješenja za svakodnevnu upotrebu pa pitanje graničnika više nema smisla. Doduše možemo razgovarati o ispravnosti regulacionog pojačala ali tu više nije pitanje potenciometra. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|