|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
symbian messages
zanimam me kako i dali se moze kopirati sms poruke s moba na komp da se mogu otvoriti sa wordom ili MS Outlookom. kontakti se mogu i to je lako sa PC Suitom ali ako netko zna ovo neka se javi molim vas jer imam 2500 sms poruka koje zelim kopirati s moba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Probaj ovdje: link Ako imaš IC ili BlueTooth prijamnik na kompu i mobi. Program je odličan čak i očitava temp. baterije potrošnju i slična sranja, možeš slati poruke i skidti ih na mob. AKo skineš još neke skripte možeš gasiti paliti komp pomoću mob-, pokretati programe, čak ti mob može glumiti miša i slična sranja. Sad neznam jer će ti raditi sa stvoim mobom. Ja imam SonyEricssona T630 i radi mi sve!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
jel mozes napisati ime programa da znam sta trazim ![]() rijec je o 6600 a imam i bluetooth na kompu samo mi treba za prebacit sms poruke na komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
nasao i radi. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Daj reci kako ti radi, ja sad probao sa 6630 i prepozna ga, procita stanje signala i baterije i to je to nista drugo ne radi ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
ja sam spajao preko bt-a, a u postavkama postavis adresu moba koji procitas nakonm sto se spoji (svaki mob ima svoju fiksnu adresu) a port ostavis na 0 onda sam bira preko kojeg se spoji i radi sve ok ![]() ajd ako znas koji program za takve stvari postaj imena ili web na kojem se moze naci. naravno free |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pink Floyd fan
|
Ja sam se spojio preko virtualnog com porta, hoces reci da si se ti spojio preko bt? Ima jedan program za Nokie, Oxygen al' nije besplatan. Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
preko "native bluetooth-a"- ispod upises adresu i port ostavis na 0 i radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pink Floyd fan
|
Da spoji se i opet isto kao i preko virtual porta, nece poslati sms, niti procitati inbox, phonebook, nista. Bitno da vidim stanje baterije, serijski broj i sl. Jesi li instalirao full, sa one zadnje dvije stavke, nesto od Microsofta i jos nesto? Ja nisam jer mi se nije dalo to skidati, mozda je u tome fora? Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
full je program, evo imena file s neta "fma-2.0-stable-setup.exe" a za bt sam instalairao samo "IVT BlueSoleil" tako se zove progam za bluetake class 1 (100m) bluetooth |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
nisam skonto di nadjes adresu moba...
![]() |
#12 |
Banned
|
evo slika pa pogledaj gdje ju nadjes |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
aha, ma skuzio vec u medjuvremenu...nego, spojim se preko FMA i sve 5 jedino sto nist ne radi, stalno baca neke retardirane errore. mob je 6600, sa T300 je radilo savrseno preko infrareda nekad... probajte controlfreak, najjaci mi je.
![]() |
#14 | |
Pink Floyd fan
|
Nisi skuzio, kad instaliras fma, ima opciju full i tamo postoje zadnje dvije stavke koje se jos moraju skidati s neta (jedna je oko 14MB) jesi li to skidao ili nisi? z3d: Sto je controlfreak? Dodatak za fma ili nesto novo? Nekad je Nokia imala data suite u kojem si mogao slati, primati sms, uredjivati imenik... ovaj suite je za k. integrira se u explorer i radi sugavo. Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
naravno da jesan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pink Floyd fan
|
Nadam se da je u tome stvar jer ako skinem a ono opet ne radi ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
neznam pogledaj na stranici mislim da sam vidio s kojim mobovima radi. http://sourceforge.net/tracker/?atid...67&func=browse SourceForge.net ako se nevaram mislim da je ova ![]() imam symbian 7.0 (nokia 6600) a jel radi sa 6630 to neznam, kazem probaj naci na ovom linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pink Floyd fan
|
Gledao sam jucer, a i jos prije i kao djelomicno radi. Pitah te sto tebi sve radi? Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
sms (inbox, outbox) radi sve a za battery i phone sve pokazuje ok. pozivi i address book nerade ali to ionako mozes vidjet sa programom "PC Suite for Nokia 6600" koji kao file manager i contact manager radi odlicno |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pink Floyd fan
|
Ma PC suite je sranje u odnosu na to sto je nekad bio, jel' i tvoj integriran u windows explorer? Mozda to pase ljudima koji ga koriste, a po mom to nisu power useri, a takvi ne znaju ni spojiti mob sa PCem. Power useri koriste nesto pametnije kao npr. total commander... Jel mozes slike skidati? Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
evo ovo je novi nokia suite slike, kontakte, fileove i cijelu memoriju mobitela snimit na komp ili sve vratiti nazad na mob, dobar je samo fali kontrola sms-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pink Floyd fan
|
A ovaj je OK, moj je kao sto rekoh za k. integrira se u explorer pa kao odande mozes uredjivati phone book i sl. Idem pogledati mozda ima ovakva verzija i za moj mob. Koja je to verzija Nokia suitea? Vidim da je 6.5 zadnja, da nije to ista kao i za moj? Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 12.06.2005. u 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
ovaj ti je velik oko 35MB radi odlicno samo mu fali SMS ![]() no ajmo mi nazad na temo ovog posta. ako netko jos zna koji prog za prebacivati sms sa moba na komp neka ostavi link ili bar napise kako se zove |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pink Floyd fan
|
Oxygen rekoh ti, program je super samo sto nije besplatan. Mozes sve, sms, mms, slike, kalendar... Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo i rezultata mojeg eksperimatiranja s FMA mobile agent progijem. Konekcija- uspjela, na "My phone" vidim samo status baterije i ništa više, ostalo također neradi. Mob je 7650. OPM je mrak. Prije ga probao i dela odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pink Floyd fan
|
Isto kao i meni, OPM je super samo nije besplatan. Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
evo jos dva progaramam za symbian beyond contacts i companionlink professional ![]() kazem, neradi mi sve ali glavno da mi radi sms ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pink Floyd fan
|
To i meni treba, za brisanje smsova. Daj postaj i linkove i reci ta dva nova programa kako ti rade? Citiraj:
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
ostavio sam samo imena jer sam vidio te program na dijelu a za linkove malo goglajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pink Floyd fan
|
Progooglo sam i koliko vidim to su programi za pocket pc a ne symbian ![]() Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|