|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
(riješeno) USB stick za auto
Pozz, jedan smiješan problem. Kupio sam TakeMS Colorline 4gb usb stick za auto. Međutim u autu ga uređaj ne očitava. SVE druge USBove od frendova kaj sam probavao očitava uredno. Formatirao sam ga na milijun načina sa HP USB tool, low-level formatom, preko dosa, i ništa i dalje neće. Format mora biti fat32 za auto. Sve te druge stickove sam na identičan način na svom kompu formatirao i spržio istu glazbu i sviraju savršeno. Taj stick na kompu radi također bez ikakvih problema. Pretpostavljam da postoji nei program za koji neznam koji bi to nekak popravio jer s obzirom da radi na kompu savršeno nije hardverski problem. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ti drugi stickovi od frendova su isto 4gb ili manji? Jer imao sam sl. situaciju - 4gb sd card u fotić i ne radi, nego je uvijek fotić traži formatirati, i to kad je formatira, bude kapacitet 2gb, jednostavno ne može radit s više od 2gb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Imao sam slican problem sa mobitelom. Koristio sam 8gb msd karticu od Kingstona i nakon nekon vremena mob je nije htio prepoznat. Pokusao sam je formatirat u mobitelu, u sistemu sa win, ovako, onako i nema sanse. Na kraju sam pokusao sa gpartedom, ali tako da sam obrisao cijeli partition table i napravio novi i otada radi kako treba. Skini si bootable cd ukoliko nemas linux na nekoj masini ![]() Javi kako je proslo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo napravio sa GParted proceduru. Sad se snima mjuza i kasnije idem taman za Zg da testiram dal bu radilo. Imam nade jer je Gparted prikazao nekakav uskličnik uz stick što znači da je moooožda nekaj našao da nije dobro pa se stoga veselim da bu radilo ![]() PS Nula bodova. I dalje ista stvar. Zadnje izmijenjeno od: New One. 05.07.2011. u 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće mu ga uvažiti jer stick bez problema radi na kompu. Sorry, ali morati ćeš za auto nabaviti neki drugi model. Poželjno od drugog proizvođača. Najbolje neki od onih koji su ti frendovi posudili i koji rade.
![]() |
#7 |
Premium
|
Kupio sam Corsair Voyager mini i radi ko suza ![]() Naravno lik u dućanu mi je rekao isto što i vi, stick radi. i slažem se al reko idem probat. U konačnici sam sa ovim manevrima naučio 322 načina formatiranja hehehe Hvala još jednom svima ![]() može lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|