|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
SAPPHIRE ATI All-In-Wonder, Bob Lite, pitanja...
Ne znam gdje otvoriti ovu temu, pa cu ovdje... Pravim HTPC. Nasao sam kuciste koje hocu, CoolerMaster Calavier IV, u koje ide AXP 2500+, RDA+, 1GB mem, R9700Pro, CL Live!, Terrate TV Value, SkyStar 2, Maxtor 120 GB, Pioneer DVR-108, Zalman 7000AlCu, Zalman ZM80C... +MCE 2005. E sad, sve je to divno i krasno, ali mene zanima da li ce ovaj daljnac (9432 Daljinski za VGA SAPPHIRE ATI All-In-Wonder, Bob Lite 177,00 u HG Spotu) raditi na MCE 2005. Nesto sam citao da on radi samo sa ATI aplikacijama ili se varam... Da li uz njega dolazi i irda dongle ili sto vec ide uz njega? Da li mi uz njegov paket treba jos nesto za potpunu kontrolu kompa preko daljinca u MCE 2005 sucelju? Ako treba, sto je to? Zahvaljijem. Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja ga imam i radi sa svim aplikacijama. Dolazi RF reciever kojeg uštekaš u usb. Može ga se dobro konfigurirat i ima brdo pluginova. A što se tiče mce-a to ti ne bih znao reć. Pogledaj na atijevoj stranici dali postoje driveri za mce. Ako si zainteresiran prodajem taj daljinski pa se javi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A sto ga prodajes kad je tako dobar? ![]() ![]() Salu na stranu, nisam zainteresiran, posto uzimam brdo stvari na kredit u HG Spotu, uključujući i taj daljinac. Ono, sorry... ![]() Hvala na informacijama! Poz. Uzivaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Da li ima jos netko iskustva sa ovim daljincem? Svaka informacija dobrodosla. Zahvaljujem. Poz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|