|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Modem problem
Imam jedan problem s modemom (Intel Ham Fax Data 56K-WinXP SP2), nakon nekog vremena minute ili 10 minuta, u tom intervalu, jednostavno prestane primati (receiving) podatke, ona ikona s dva monitora u taskbaru samo svjetli prvi monitor, i kada to otvorim pise samo da se podaci salju (sent); a to mi se dogodilo nako sto sam napravio anti-vir system scan s BitDefenderom 8 ProPlus, nakon zavrsenog scana veza je jednostavno stala, mozda to nema nikakve veze s tim, ali to se dogodilo bas tada. Molim Vas pomozite, ovo mi se prvi put dogodilo, probao sam re-instalirat drivere za modem, nista, uninstalirao sam BitDef. i nista... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
cekaj...to ti se samo dogodi kad ides skenirat sa bitdefenderom???? Ako nista nece jedino sto ti preostaje da formatiras c particiju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Meni se to znalo prije dogadati i to bi trajalo 30ak sekundi i onda proradi... pomalo sa formatiranjem to je najlakse napraviti probaj drukcije rijesiti problem... a koliko sam skuzio to ne ovisi o tebi ili meni nego o vezi,ali evo zadnjih godinu dana nemam vise takvih problema.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Možda je do hardvera, probaj deinstalirati modem, premjesti ga u drugi PCI I ponovno instaliraj... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|