|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
(riješeno) Realtek HD Audio za Win7
Imam laptop Asus f50sl - ap086 i upravo sam prešao sa xp-a na windows 7 64-bit. Sve ostalo radi odlično no imam problema sa zvukom. Imam Realtekovu HD zvučnu karticu i problem je u tome što imam jako nekvalitetan zvuk. Naime, sa onim driverima koje mi windowsi sami autoamtske stave, čuje se pucketanje i malo krčanja, no kad stavim bilo koji drugi Realtekov driver, pa i ovaj najnoviji i kodeke što su izašli, zvuk postane od lošeg katastrofalan (krčenje, šumovi). E sad, isprobao sam već more drivera, što za vistu, što za win7 i rezultat je uvijek isti, pa evo molim za pomoć. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Se to desava sa zvucnicima na laptopu samo?... Kak zvuce vanjski zvucnici? Ak se desava u oba slucaja: Ovak probaj otic na SoundMax GUI, kliknes na čekić, pa tab sa DTS gdje ga iskljucis i prebacis na Large speakers i iskljuci enable subwoofer... Druga opcija : http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us tu imas par fora pa procitaj... neki kazu da s ovog linka radi sve bez problema http://support.asus.com/Download.asp...m=U80V&p=3&os= a neki kazu da napravis uninstall drivera Realtek HD na device manageru i ostavis da windowsi sami nakon toga postave svoje pa radi bez greske dok neki kazu da im HDD radi u krivom modu pa su napravili uninstall na device manageru i nakon restarta se sve poslozilo i radi kak spada... to sam nabrzaka procitao pa probaj se poigrat pa javi kak ide ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
E ovak, događa se u boa slučaja isto, dakle, isto je i na zvučnicima od lapropa i na logitech zvučnicima koje normalno uključim u jack na laptopu. Sa windows driverima sam isto probao, kada ga pustiš da sam instalira, malo zvuči bolje, ali i dalje loše kvalitete. Pročit ću ove ostale prijedloge što si napisao pa javim kako je ispalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sad kad si našao rješenje tj. valjane drajvere nemoj ih izgubit, spremi na još koje mjesto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|