|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
mogu li original antivirus prebaciti na eks.hdd
kada su mi prije pola godine u ducanu reinstalirali laptop tip mi je s diskete instaliro orginal antivirus avast 5.0 zadovoljan sam njime sada me zanima nesto buraz ce mi probati reinstalirati kucni pc sam pa bi htjeli kada ga reinstalira instalirati isti taj antivirusi na kucni pc i to original ako je moguce pa me zanima mogu li taj avast 5.0 sa moga laptopa prebaciti na vanjski hard disk ili sprziti ga na cd pa ga instalirati na kucni pc ili se to ne moze ako se moze moze li mi ko objasniti temeljito kako unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemoze. Skini s neta.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ali ti s neta su pirati da li ce taj s neta biti podjednako uspjesan ko ovaj kojeg su mi instalirali u ducanu prije sam skino s neta bio avg free edition i nakon sto sam poceo skidati muziku mi se komp skroz usporio i trebalo mi je samo 10 minuta da ga upalim a sada uz ovaj avast 5.0 skino sam jos i vise muzike nego dok sam imo avg (100gb muzike) i radi mi idalje skroz ok mozda nije kakav je bio nakon sto su ga reinstalirali ,mozda je za dlacicu losiji ali ja sam prezadovoljan s obzirom kolko sa mjuze skino |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nisu. Evo ti link za download. Avast5 free Citiraj:
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pun net besplatnih antivirusa - Panda, Comodo, Avast, AVGFree, Avira,.... Izaberi kojeg hoćeš. I pripazi! Trebaš 'free use', a ne 'free download'.
![]() |
#6 |
Registered User
|
kako ovisi o meni reci te mi da li mogu saznati i gdje da li je ovaj moj antivirus original , pirat ili je besplatna verzija ili nesto cetvrto koja je razlika izmedju ovog koji se skida sa neta i kupljenog orginal da li postoji kakav orginal antivirus za kupiti koji cisti sve zivo znaci sta god imo ili skido na laptopu , da mi to sve zivo skida i cisti i da mi s njim laptop funkcionira ko nov znaci da nema usporavanja duzeg cekanja pri kliku i ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nepostoji skini si aviru personal i ona ce ti biti super protiv virusa ostalu gamad koju nakalemis sa stiskanjem yes yes ti nitko nemoze pocistiti osim tebe samog.
![]() |
#8 | |||||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
daj mi reci kada neki folder scaniram sa avastom, moze to biti folder u kojem je muzika ili filmovi i kada mi nakon skeniranja na avastu pise no threats found znaci da je taj folder 100% siguran i da nema virusa i da ga mogu bez panike koristiti ili postoji i dalje opsanost od njega da mi zarazi i uspori komp iako je pisalo za njega no threats found recimo da skidam neki album u mp3 ili flac formatu preko utorrenta koji ima u sebi virus recimo da mi treba sat vremena da ga skinem kada ce se meni zaraziti komp ? da li ce to biti za vrijeme skidanja na utorrentu, da li ce to biti za vrijeme slusanja te muzike kasnije na media playeru ili?? pitam to zato sto ja sa svog kompa kada skinem muziku s torrenta taj format odma prebacim na vanjski hard i ne koristim ga vise na svom laptopu vec tu muziku sprzim na cd na drugom kucnom pcu pa ako je file zarazen a ja ga ne otvaram znaci u folderu mi je da li svejedno mogu pobrati virus ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|