|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
mbo asus p4p800 rev.2.0a i gpu geforce 4 mx 4000 nema slike najednom
molio bih vas odgovor od kuda krenuti u otkrivanju gdje bi mogao biti problem znaci, upalim komp i nemam apsolutno nikakvu sliku na monitoru naime radi se o konfiguraciji koja je normalno radila, prije par dana se srusio komp (kazu da se sam izgasio jedan put, a nakon toga se smrznuo u windowsima i morali su ga izgasiti izvlacenjem iz struje) nije problem u grafickoj jer sam je isprobao na drugom kompu i radi, kada upalim ovu kantu sve komponente rade samo sto nemam slike na monitoru (graficka se grije, ali svejedno nema slike) znaci hdd se vrti, cpu cooler radi, floppy radi, cd rom radi, lampica za southbridge na maticnoj svjetli, nemam nikakva zvucna upozorenja hdd sam stavio na drugi komp kao slave i mogu doci do svih podataka (znaci pretpostavljam da radi) jedino nisam isprobavao memoriju, jel moguce da su moduli sprzeni (ako ih je netko taknuo rukom jer je komp bio otvoren neko vrijeme?) ali ponavljam zvucnih signala nemam bas nikakvih sve je isprobano sa dva razlicita napajanja i opet isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Matična ploča ti je vjerojatno otišla. Probaj izvaditi memoriju pa vratiti modul po modul, izvadi bateriju sa ploče na par minuta pa vrati. Kakvo je stanje kondenzatora oko procesora, te ploče su se znale jako grijati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
danas isprobano sa 3 druge agp graficke i svejedno nema slike, ali ono, nema slike uopce...izgleda da je otisao taj agp slot no nije mi jasno kako to da se graficka grije dok je ploca upaljena...jel ima mozda kojim slucajem jos nesto sto bih mogao pokusati ili da jednostavno zaboravim na tu plocu malo mi je zao jer je ok ploca bila za neku konfu za internet, moze na nju ok procesor i dosta memorije ici |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
...na ploči i u napajanju? Treba malo veće napisati ![]() Komp se za vrijeme rada ne ugasi samo tak, možda i napajanje nije u redu. Što se ploče tiče probati još programirati BIOS čip na programatoru. Bilo bi dobro da isprobaš na drugom kompu ostale komponente. To što se komponente griju i svi ventilatori vrte ne mora značiti da su ispravne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|