|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Promjenio se font
Nemogu se sjetit jel mi još bilo ujutro kad sam bio na netu, al prije jedno par sati sam primjetio da mi se font promjenio u brosweru i u IE i u Firefoxu ne na svim stranicama nego evo samo na facebooku kolko sam za sad primjetio, neke su stvari ostale istog fonta, dok komentari,statusi i imena iza lajkova su nekakavim umanjenim fontom nego inače napisani, pa bi htio pitat dali netko zna kako vratit to, zadnje što sam instaliro je office 2010 service pack 1 za njega i par updejtova, neznam jesu to oni napravili il ne jel se ne sjećam kao što rekoh ujutro jel već bilo tako il tek nakon tog, a full mi se neda brisat office pa stavljat opet. evo i slika pa da vidite o čem pričam: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Pada mi na pamet da si s instalacijom Offica uključio opciju ClearType. Guglaj malo to. Ali za početak probaj s CCleanerom počistit sve tragove od interneta, meni to često riješi takve bugove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
EDIT: Otkrio sam šta je uzrokovalo promjenu fonta.Novi update za windows 7 (KB2545698) promjeni font iz nekog, pa eto izbjegavajte ga. evo više info o tom updejtu šta on radi: http://support.microsoft.com/kb/2545698 Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 29.06.2011. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ista stvar kod mene, nakon updatea neki fontovi u Firefoxu su izmjenjeni. Nije da mi smeta, vjerojatno bih se naviknuo za par dana. "Problem" riješen uninstallom spomenutog updatea.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|