|
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Otok Vir baza + smucanje po cjelom zadrskom i sibensko i paskom podrucju, idu cura, ja, i frend i njegova cura i jos nekih ljudi, 15 dana godisnjeg, idem autom, idem zato sto mi jevec pun k..... svega pa da malo pustim mozak na pucinu! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Seasplash 21-23.VII s curom i ekipom Nakon toga s curom-ko zna gdje ![]() Pa nakon toga Mađarijaaaaa!!!!! SZIGET festival 10-17.VIII cura, ekipa i piva ![]() Valjda je to to. Možda i na Cres, isto neki festival. Malo mozga na pašu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Osnova otok Vir ,a onda malo Pag malo vamo malo tamo sve u svemu jedan cijeli mjesec zajebancije (VIII. mj.) ![]() ![]() ali to treba prvo dočekati ![]()
![]() |
#7 |
The Man
|
Ma meni je na Viru obiteljska vikendica pa tamo idem sa starcima (free benzin i nemoram plačati smještaj ,a bi ja sam u 7 mj ,ali je zauzeta ![]() pa se onda možemo nać ![]() nego Darth Vader kad si ti dolje?
![]() |
#10 |
The Man
|
Sve mi se cini da je trebalo biti pitanje tko nece ici na Vir (ili barem svratiti) ove godine ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
The Man
|
Uvala Radovanjica ,ona novo uređena plaža to ti je tamo gdje su prije koju godinu premjestili lunapark i gdje su oni oni Apartmana Paradiso te kraj onog kampa sa bircom na čošku moja ti je vikendica preko ceste tog birca a Ti?
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 05.06.2005. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Man
|
A u tom bircu se svašta događa svako malo murja, te sam prošle godine svjedočio kako vlasnik naganja konobara podvodnom puškom, ošli otraga kad se čulo bum i evo murje (nitko nije ozljeđen valjda fulo) ![]()
![]() |
#16 |
The Man
|
Ovdje se sve vidi http://www.otok-vir.info/prikaz.php?link=plaze.php
![]() |
#17 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() istina nisi bas produktivan dok ti svake 2min prodje zgodna cehinja pred nosom, a tebi su na pameti samo parcijalne derivacije ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
not funny...u prag,pa u njemacku,pa u rovinj/umag,i ona polako prema dole... ![]() s kim hm...ekipica i mozda draga(dizs ko ce ju trpit 2 mj) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Otok Sit, mali kornatski otok, nema struje, pitke vode i sl. Milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() 3 - 4 dobre solarke ,2 - 4 dobra akumulatora i trafo 12 na 220 v i nemre ti se desit da nestane struje samo se moš smijat drugima kada im slučajno nestane a na cijelom otoku samo ti imaš ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() sorry na ofotupiku ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
The Man
|
Imaš u splitu jednu firmu (neznam sad kak se zove) gdje imaš dobre ,a jeftinije solarke ,a akumulatori su prek veze u HŽ-u vagonski odlični (da sam ih kupoval koštali bi .............) ![]() ali opet npr frižider koji stalno radi je plinski ,a rasvjeta je na 12v (oprema za jahte) jel manje troši ,a dobiješ isto ,a ostalo na što imaš 12v/24v/220v tak da ti po vikendici imam i obične utičnice za 220 v i telefonske koje imaju onaj treći utikač pa da nemreš fulati polaritet kod istosmjerne struje (12v) ako nešto spajam na istosmjernu inače ako je samo za koju žarulju ima jeftinih solarki manje amperaže (snage) jedino što elektronika za punjenje akumulatora i pretvaranje 12/220 jednako košta P.S. Samo nemoj gledati ove pakete po pevecu i takvim dučanima amperaža je nikakva a skupi su
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 05.06.2005. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sve mi se cini da nigdje ostaje se u Rijeci,nema se para ,to je jedina losa strana dok si student ako nemas negdje vikendicu kao ja,ali mozda malo do Novog na par dan i do Krka na 3-4, a ostalo Kostrena-Icici kupanje...pa i to nije lose.
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Bit ce ljetovanje na livadama s balama sijena i slame... Super kupanje u znoju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Bit cu u Margarita Maris odmaralistu...
![]() |
|
|