|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
software za prikaz sportskih rezultata
Dakle molio bih vas da mi preporučite neki program (po mogučnusti besplatan) koji bi mi omogučio da u njemu prikazujem rezultate u tabličnom obliku... u pitanju je turnir, i ja bi htio na jednom monitoru prikazivati parove, rezultate, plan igre... poanta je da bi htio da se taj prikaz ne gasi dok ga ja updejtam s drugog kompa... dakle na jednom kompu/monitoru (za šankom naravno ![]() razmišljao sam da nekako povežem powerpoint prezentaciju i tablicu u excelu koju samo nadopunjavam, ali ne znam prvo da li se može napraviti tablica u powerpointu kojom se upravlja u excelu i ako može da li se može mjenjati podatke dok se prezentacija vrti...? unaprijed hvala na bilo kakvom savjetu,prijedlogu ili kritiki ![]()
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Napraviš tablicu u Excelu. Priključiš projektor na Laptop (li drugi monitor) Sve što radiš na tablici vidi se i na drugom monitoru Ako baš hoćeš raditi u PowerPointu evo LINK (iako ne preporučujem) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sve je to super ali ono što bih ja htio je da se ono što ja radim ne vidi na projektoru tako drugo dok ne kliknem "update" npr... želim da ljudi na tom monitoru vide samo lijepi grafički prikaz, ne ono što ja radim u excelu, te da se ne vidi tool tray, kuzor itd... možda tražim previše, ali ako mogu kladionice s teletekstom i prikazom rezultata na netu onda valjda nije nemoguče...
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel si razmišljao o web rješenju? Recimo imaš neko 'sučelje' za unos podataka u bazu, dok s druge strane te podatke vadiš van i prikazuješ u browseru. Da čitanje podataka bude u skladu s ažuriranjem u bazi može se riješit s js-om, ili auto refreshom.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 10.06.2011. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hvala na prijedlozima.. Krenuo sam prvi put u životu u dizajniranje svoje web stranice :-) nadam se da će ispasti to sve k nečemu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|