|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zašto nemam pristup slanja podataka preko Bluetootha na ostale mobilne uređaje
Kako slati podatke putem Bluetootha s HTC Tatooa? Mogu upaliti Bluetootha, ali ne mogu na opciji share odabrati "putem Bluetootha" slanje odredjenih podataka. Ne mogu primiti podatke slane na isti način s drugog HTC telefona (HTC desire). Poruka glasi da su podatci odbijeni od mog mobitela. Takodjer ne mogu slati i na ostale mobitele (npr. Sony Ericsson k770i).
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To je zato jer ti je gore ranija verzija Androida koja nije podržavala slanje preko BT-a Evo ti probaj s ovime pa javi dal je pomoglo ili jednostavno ugooglaj htc tattoo bluetooth problem pa potraži sam rješenje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
skinuo sam taj program prek htc Marketa bluetooth file transfer instalirao ga probao sam slanje datoteka na sljedecim mobitelima Nokia 2700classic i na SonyEricssonu K770i ne fukcionira on nađe preko search device uređaj ali kad oću se spojiti iskoci greska i ne zeli mi dati pristup da se spojim? Eto ako netko ima hTc Tattoo i ako zna rijesit spajanja preko bluetooth na ostale mobitele nek mi da savjet sta da ucinim.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Android 1.6 can only send files via bluetooth through the Bluetooth filestransfer app and then only with other phones with the same software. This is fixed in 2.x though. Kao što sam ti rekao, to je zbog verzije Androida, ništa, fino flashaj noviji android gore i riješena stvar, a kako ćeš flashati, pa evo ti ovaj link pa čitaj! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=544 Fino se regaj tamo i SVE ti piše tamo, samo koristi tražilicu i čitaj!
![]() |
#5 |
Premium
|
evo rego sam se na taj forum malo cito o Androidu fakat puno stvari ima o tome.Kako nikad nisam fleso na ni jednom mobitelu a pogotovo na hTc-u Android , nebi se upustao u taj pothvat bas malo mi je riskantno flesat da nebi zeznuo kaj? Zanima me jel tko kad radio na hTc Tattoo flesanje? Koliko bi u servisu doslo da mi stave na noviju verziju Androida?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo naso sam nekaj zanimljivo frajer preko ubunta OS flesha Android http://theunlockr.com/2010/04/15/how...our-first-rom/
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC je zaustavio Tattoo na Donutu. Možeš ga sam flashanuti na noviji Android, ali to radiš na vlastitu odgovornost. Ovih dana se pisalo o tome na temi vezanoj za Android mobitele.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|