Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.06.2011., 10:42   #1
GrAviTy
Banned

Datum registracije: Mar 2006
hp bateria

pozdrav ljudi,imam jedno pitanje za ljubitelje laptopa,dali se vama desava u windowsima 7 da kada napunite bateriju na 100%,da nakon 15 min koristenja jos i dalje drzi 100% i onda odjednom padne na 93%,iskreno to me iritira jer djeluje netocno...ugl rijec je o hp dv6 3011so,baterija je nova po moguce da joj treba vremena :P,ugl imam jos jedan mali problemcic u power plane-u gdje pise postotak baterije mi ne pise ostatak vremena,pokusao sam ju kalibrirati ali nista i dalje isto,napravio battery check program kaze da je baterija ispravna,sta vi mislite,sto da ucinim jos?
lijep pozdrav
GrAviTy je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 10:58   #2
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Normalno je da preostalo vrijeme ne opada konstantno jednako ... Nemaš razloga za brigu.
redscro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.06.2011., 11:07   #3
GrAviTy
Banned

Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Normalno je da preostalo vrijeme ne opada konstantno jednako ... Nemaš razloga za brigu.
hvala na odgovoru,bez ljutnje ali mislim da nisi shvatio,da meni bar pokaze preostalo vrijeme ali ne pokazuje mi,pise samo remaining... i naravno postotak baterije
Staro 12.06.2011., 11:55   #4
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Neki HP laptopi nemaju mogućnost prikaza preostalog vremena baterije, tvoj je očito među njima. Ostaje ti mogućnost korištenja drugih aplikacija koje će na osnovu postotka računati preostalo vrijeme, ali i to je krajnje nepouzdano, pogotovo što ti ni postotak ne opada konstantno.
redscro je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2011., 18:08   #5
GrAviTy
Banned

Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Neki HP laptopi nemaju mogućnost prikaza preostalog vremena baterije, tvoj je očito među njima. Ostaje ti mogućnost korištenja drugih aplikacija koje će na osnovu postotka računati preostalo vrijeme, ali i to je krajnje nepouzdano, pogotovo što ti ni postotak ne opada konstantno.
hvala za info,ma instalirao sam battery bar,ali sto se tice postotka zeza samo na pocetku,znaci drzi 100% i onda odjednom padne na 93% nakon sta ja znam 15-20 min,a poslije normalno pada postotak po postotak,ali sta cu,sta je tu je,isto ako battery bar nije bas najbolji,ali dobro,bitno da znam cirka kolko ga mogu koristiti
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno