|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() daklem, bezuspješno je bilo moje zazivanje usb kontrolera koji bi imao unutarnje konektore za kućište (kao matične) sad se postavlja pitanje, da li postoji odgovarajući adapter? znači, ima se kontroler koji ima unutarnji konektor za prikopčat usb stick i želi se prikopčat na njega žičice od usb konektora na kućištu - za to treba adapter, da li postoji? odmah da se nadovežem pošto sumnjam da postoji nešto takvoga, da li netko ima neki usb konektor na uređaju koji mu ne radi, dakle treba mi samo muški dio koji se gurne u usb utor (sa sticka, scanera, printera, glačala, vibratora...)...za pivu jednu nudim se to preuzet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
muski usb konektor kupis u chipoteci a sto se tice spajanja usb portova s kucista, kupi usb produzni kabel pa probaj nesto iskemijat (otkini zensku stranu i spoji konektor koji je na kucistu) sto se rasporeda pinova tice klikni link
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala za link...ali ja bi svejedno da mi se udijeli potrgana stvarčica pa da odma imam žice koje mogu lemit na pinove |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Tako ces se lako zeznit a ako bas oces kupis, kako san vec reka, produzni usb kabel za 10-15kn i rijesija si i taj problem
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa imam multimetar koji će nepogrešivo odredit vezu između žice i pina na konektoru...ali dobro, kako je ponuda potrganih usb-uređaja naprosto nepodnošljiva, možda chipoteka ostane kao rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Stvarno ne znam što fantaziraš. Uzmeš (kao primjer) onaj USB kontroler iz Linksa i skineš s njega konektore koji se nalaze s unutrašnje strane. Na njihovo mjesto zalemiš pinove na koje se priključije front panel. I to je to. Samo opet treba paziti na raspored a to nije problem. Na tim konektorima sa fron panela sam nekoliko puta morao promiješati žice. To i nije problem jer ima način bez rezanja žica. Treba ti konektor za spajanje toga? Koliko tačaka ti toga treba? Imaš lemilicu, znaš se s njom služiti, pa počni.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() daj šta daš i koliko daš...imam dva kućište-usb-a, znači 2x po 5 pinova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Dobiješ što trebaš. Bumo organizirali isporuku kod bake.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|