|
![]() |
#2 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
sjajan mobitel - za pozeljeti je mozda veca kvaliteta izrade(naglasak na slideu) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jer si probao vec ugasit uredjaj i izvadit bateriju ? Ili resetirati uredjaj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
Resetirati da se vrati na tvornicke postavke i pobrise sve kaj je naknadno stavljano na njega . Ako ni to ne bi pomoglo , onda neki flash ili upgrade softvera bi mogao pomoci . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Neka tema (ili sto vec) neuspjesno mijenjala izgled baterije pa sad ostalo kad si vratio. Vrati uredaj na tvornicke postavke pa vidi onda. Ugasi telefon, pritisni istovremeno zeleni gumb (gumb za uspostavu poziva) broj 3, zvjezdicu i drzeci ta 3 gumba upali telefon. Znaci call+3+* i upalis telefon. Reset bi takoder trebao izvrsit kod *#7370# no meni na par modela nije preslo. Pazi samo, onaj prvi nacin brise sve. Backupiraj kontakte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
hm, ako je to i mobisov odgovor, ja bi narucio s interneta: ebay, dealextreme i platio ugradnju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() ovako imam pitanje imam doticni mobitel.. neznam di je taj gps.. i kako to radi jel za gps treba internet? ili kako to radi.. i koji mi program preporucujete.. help.. zna li tko kako se nadogradjuje firmware na ovaj mobitel.. preko kakvog kabela originala ili? neznam za nokie znam da je za SE trebalo imat dcu-60.. pa pitam.. help.. Zadnje izmijenjeno od: Router. 18.04.2009. u 10:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
Za nadogranju je dovoljan kabel koji dolazi uz mobitel , te softver sa cd-a ili sa neta instaliran , i dovoljno je samo pratiti upute sa ekrana i trebalo bi proci sve u redu . I samo onak jedno upozorenje - ako radi sve kak treba i nema problema u radu , onda nema potrebe ni za nadogradnjom , jer nije bas najbitnije da soft uvijek bude zadnji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
Sa Nokia starnice za support sam skinuo sve potrebno : http://www.nokia.com.hr/podrska-i-softver#/phones/ NSU , nokia software updater |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
sto se tice fw-a to ti je odgovero, nije nikakav problem napraviti ali bilo bi ok ako nemas ups da postupak odradis preko laptopa jer ako nestane struje imas problem zesci... a sto se tice gps, nokia maps su bezze, prednost je sto imas sve gradove na svijetu, nije bad jer downloada kartu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
![]() ovako pitam ako bi se mogli napravit neki zvucnici za mobitel a da se ne kupuju neki MD4 ili nesto slicno.. na koji nacin rade ti zvucnici.. jel bi se dali napravit..?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
|
Sve se moze napraviti , ali upitna je isplativost zbog utroska na potrebne komponente poput prikljucaka , kontakata , zvucnika i dr. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
ma daj molim te.. ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 19.05.2009. u 10:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
|
Ja sam spajao jedino na svoje zvucnike od kompa i reprodukcijom sam bio itekako zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hejter
|
Naravno , koja poanta spajanja ako nisu spojeni u struju , ne rade ak nisu spojeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Hejter
|
Pa one bestije od SE-a , koje su dolazile uz w200 recimo su bile dosta glasne a isto su cuclale bateriju od moba , spajao sam ih na hrpu mobitela , od k800 i raznih modela iz walman serije i mogli su posluziti itekako . Slusao sam i od Nokie one vragove koji su isli uz 5310 , i isto nisu losi , treba uzeti u obzir ipak manje dimenzije , ali itekako su korisni u nekim situacijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
N95 8GB Pocket Data Error
uzeo sam si onaj mobile internet..10mb 15kn (SURF) i aktivira mi se i sve, posalju mi ovi iz vipa postavke za gprs.. instaliram ih i podesim sve okej.. kada idem na web pita me preko cega se zelim connect stavim (GPRS Start) a kad ono izbaci error Pocket Data not available: check network services. Jel ima ko kakvo rjesenje..? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
pozdrav svima.... ovako imam jedan problem: izgubio sam Nokiu n95 8gb, a cuo sam da se može nekako otkrit (ako se mobitel koristi) njegovu lokaciju, pa me zanima dali je to moguce i na koji nacin.... hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Hejter
|
Teoretski je moguce , odes na policiju i prijavis al da je ukraden , moras dati IMEI od mobitela i neki dokaz vlasnistva ( neka kutija , racun ... ) , i sve je dalje njihova dobra volja ... Ali nemoj se previse nadati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 05.06.2009. u 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
jel zna tko gdje ima za kupit bateriju.. za n95!? |
![]() |
![]() |
|
|