|
![]() |
#1 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Bljah, majku im... Šta je ovo? Pogledajte GPU temperature. Mislim da coolbitsi seru jer se temp često zna brzo mijenjat...Znači cijelo vrijeme sam do sad bio u zabludi +5 stupnjeva... Ono vidim 55, ajd dobro, pipnem grafu gore po PCB-u, odmah iznad GPU-a, ono mlaka, jedva topla...A znam kakav je heatsink od proca kad je na 55. ![]() WTF? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ma ja sam vec luuuuuuuuud od tih temperatura, nedavno sam sfleshal maticnu s novim bios-om koji bi mi trebal omogucit visi fsb i jucer mi je proc bio na 63c (AthlonXP-M 200x11@1.55v), pipnem hladnjak u nevjerici a ono topao, ali daleko od vruc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
meni je ljeti moj ne OCirani 1900+ na 67 stupnjeva a imam dr thermala i srebrnu pastu, unutrasnjost kucista pokazuje 45!!!! 100% je sve nize za najmanje 15 stupnjeva, jer imam ASUS a7a 266 ali magik koji dokumentirano sere o temperaturama ja se s time ne uzrujavam, bude li me nervirao ovo ljeto zacepit cu mu rupu venta od napajanja ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
I meni su slicne temperature ko tebi, samo sta sam ja presto vjerovat tim sranjima. Prokeleti programi lazu. moja 6600gt zna doc i do 65 za oko 2 sata igranja. Ja stavim ruku na nju a ona uopce nije vrela. Probo sam sve zivo sta znam, al temperatura ne pada, pa sam na kraju odusto. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
ma fuckas tem. ako ti radi sve ok nemoj se uopce uzrujavati ...pivce za zivce.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
opet ti podhladujes moj proc ccc pa necemo tako ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() Jel moj reš pečen, il je još živ? ![]() ![]() Aha, evo ja sam se pobrino da ti se procesor ne prehladi, i malo sam ga ugrijao... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
the luda ribetna
|
pa to vec bolje izgleda ![]() inace tvoj je nes bjelo dimio...al mislim da je sve u redu...ima i nekakvu crnu cadu na sebi(neznam odakle je to dobio)al u glavnom...preko 185 je nestabilno...na 200 je u banani...jer se malo hm...brzo ruse windowsi(mozd zato jer mi neda vise od 1.8 za proc???) ![]() inace proc ti je ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() 1.8 nije dosta, još ak ti ploča undervolta... Na 1.9 V radi stabilno na 190. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the luda ribetna
|
eh eh stas ![]() ![]() ma sam da si ja piknem nf7-s ili sl...pa da vidis ![]() ![]() pa cu ga na kojih 2 v nafljit i svi sretni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|