|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
Hp pavilion dv6-3011so
Pozz, posto sam cvrsto razmisljao o kupnji della n5110,na putu sam dobio poprilicnu ok ponudu za tog hp za 3999kn :P...ugl konfa je amd turion II P320,4gb ddr 3,hd5650 1gb,640gb itd... Posto trazim na netu nisam uspio naci previse informacije o njemu pa eto pitam se ako neka dobra dusa ga ima ovdje da mi zna reci nesto o njemu,dali je kvalitetan,baterija i naravno kako drzi igre :P... Ps i dalje stojim za della n5110 ali nema ga nigdje u zadru,hvala i sry na gramaticnik gresaka pisem s moba |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Procesor je jako slab, pogotovo u odnosu na onog u Dellu. Ima samo 1g. jamstva. Neisplativo. Ne znam zašto ti je problem naručiti preko webshopa. U Zadru nećeš naći baš neku povoljnu trgovinu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Hvala ti puno na info,evo uvjerio sam se necu vise lomit glavu idem na della,ne muci me narucivanja preko neta nego to sto bih ga htjeo vidjeti uzivo,ovako preko neta nije to to :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Tko kaže da nema prodavača laptopa u Zadru? Izbor nije velik, ali su cijene vrlo povoljne. http://www.intel-inzinjering.hr/
![]() |
#5 |
Banned
|
@coconut: nisam rekao da nema nego nema nigdje u zd za kupiti della n5110,i ako ga ima to drzi links ali njima necu tati 500-600kn vis jer cu si rade kupiti posten mis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|