|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
CONEXANT, BROADCAST DECODER CX23881-39 ????
Kao što piše u naslovu imam tu karticu ali googlajuči ![]() ![]() ![]() Pronašo ja da je to kartica slijedeča YUAN-FUNTV-TUN881 TV Tuner Cards.Driveri za tu karticu su na torentima i warezima i sl sajtovima i zaštičeni sa paswordom.Drugim riječima trebam imati account na tom Warezu ili torentu a ja to nemam pa ak neko ima account na kojem od tih sajtova zamolio bi ga da mi pomogne da si uspijem skinuti te drivere Zadnje izmijenjeno od: ggarfild. 20.07.2008. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
U međuvremenu sam ponovno htio pokrenutu tu karticu ali bez uspjeha pa me zanima da li netko u međuvremenu saznao nešto više o toj kartici i uopče za što se koristi ta kartica sa tim chipom.Jedino korisno kaj sam našao je ovaj link: http://www.alibaba.com/product-free/242531787/TV_Tuner_Cards_YUAN_FUNTV_TUN881.html Zadnje izmijenjeno od: ggarfild. 25.05.2011. u 19:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa piše ti u imenu a na linku imaš opis. Radi se o analognoj TV kartici, čitaj: pregazilo je vrijeme jer smo lani prešli na digitalni. Ako je izvedba kao sa slike onda imaš i AV ulaz pa može poslužit da digitaliziraš AV materijal. Ako misliš da je ispravna, probaj je ubacit u komp pa po Device ID traži drajver i aplikaciju za upravljanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|