Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.06.2011., 22:09   #1
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
SonyEricsson Yendo (W150)

pozdrav. neki dan sam doticni dobio kad sam produzio ugovor na Teletini. PC Suite ga ne podrzava. koliko sam vidio ne postoji neki SW od SonyEricssona koji je za taj mob. Dali to znaci da se taj mob nemoze koristiti za spojiti lap na net? znam da ima samo EDGE, ali to bi mi trebalo za starce samo na par dana.
nisam uspio namjestiti (WinXP SP1) jer kad se spojim samo mi nudi charging ili removable drive, odnosno ne mogu instalirati uredej.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2011., 22:22   #2
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ne mozes ga koristiti kao modem.
WraGG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.06.2011., 22:28   #3
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ne mozes ga koristiti kao modem.
hvala.

sta sad?
najeftinija opcija, kupovat onaj vrazji USB key?
Staro 07.06.2011., 10:12   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Da. Što se tiče softvera za SE mobitele, probaj MyPhoneExplorer. Za backup, pisanje sms-ova i sl., dušu dao.
Staro 07.06.2011., 11:50   #5
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Da. Što se tiče softvera za SE mobitele, probaj MyPhoneExplorer. Za backup, pisanje sms-ova i sl., dušu dao.
pazi, ja inace koristim na svome W980 PC suite i to mi je sasvim ok. ovaj yendo je za koristiti starcima samo na mjesec dana dok idu na godisnji pa sam im preko njega htio napravit net, ali ocito nemoze. BTW taj yendo je jedan od najgorih mobova koje sam drzao u ruci. uzas, onaj touch je tako los da mi treba pol minute za napisat jednu rijec. nije ni cudo da ga daju za 1kn.
Staro 15.06.2011., 21:18   #6
sony_ericsson
Premium
Moj komp

sony_ericsson's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
evo sa mobilnog sveta zakljucak o mobitelu pa ce vam sve biti jasno...

"Na kvalitet povezivanja uređaja nisam imao nikakvih žalbi. Melodije zvona su glasne, dok vibracija nije loša. U pitanju je rešenje koje je definitivno namenjeno korisnicima koji ne žele da izdvoje naročito veliku sumu za telefon. Po mom mišljenju u pitanju je hrabra odluka za korisnike koji se odluče da kupe ovaj uređaj jer će pored novca morati da utroše i dosta živaca.

U pitanju je spor uređaj, sa dosta bugova koji se isporučuje u atraktivnom pakovanju pokušavajući da kopira uspešni X10 mini model. Međutim, kod ovog uređaja nema multitasking mogućnosti, nema menadžera fajlova, tu je jednostavni plejer i radio sa zvukom osrednjeg kvaliteta. Takođe, nema ni podrške za 3G. Nema WiFi-ja, interfejs je toliko spor da ćete želeti da razbijete telefon o zid. Ovaj telefon biste možda mog ida koristite samo ukoliko bi vam ga neko pokloonio. Sa druge strane, da ga kupite i date novac za njega je potpuno ludo.

Želim da naglasim da je ovaj uređaj toliko siromašan da tako nešto nisam video nekoliko godina. Od proizvođača iz prve lige tako nešto nikada nisam niti video niti očekivao. Ovaj uređaj uopšte nije ni trebalo da se pojavi na tržištu, ukoliko mene pitate. On je prema planovima proizvođača trebalo da stigne na tržište u novembru prošle godine, ali je njegova dostupnost odložena za februar i mart. Sve u svemu u pitanju je uređaj koji ne bi mogao da se koristi ni kao osnovna jedinica.

Žao mi je vremena koje sam proveo testirajući ova uređaj. Tako loš i uređaj pun grešaka vidim prvi put u životu. Ukoliko želite da podržite prizvođača kupite ovaj uređaj. Svaki sledeći će biti sve jeftiniji sve sporiji.

Imajući u vidu da je segment uređaja sa cenama kojem pripada i ovaj model prepun uređaja sa komandama osetljivim na dodir i da su funkcionalniji uređaji u pitanju ja svakako ne bih preporučio ovaj uređaj. Nedavno sam radio test modela Samsung Star II koji je još jednostavniji od ovog modela. Uporedite njihove karakteristike, ekrane, pogledajte meni. Smatram da su u pitanju uređaji na dva različita nivoa tehnologije. Šteta je što je Sony Ericsson zaglavljena u nekim prošlim godinama."
sony_ericsson je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2011., 22:19   #7
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Smetlje
WraGG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori