|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
(riješeno) HP Compaq Evo N610C driveri za zvuk
Radi se o HP Compaq Evo N610C modelu. Sve je funkcioniralo na Xp bez problema. Dan prije prvog maja odlučim nabaciti Win7 kako bi poslije pripremio mjuzu koju bih puštao sa prenosnika. Odradim to i nema uskličnika osim na zvuku. Pokušao skinuti drajvere za 7-cu nisam uspio. Onda se sjetim da negdje imam botabilni pupy, kad ono na njemu zvuk radi, tako da se praznik odradio. Može li netko pomoći u vezi drajvera, i još jedno pitanje ako stavim zvučnu usb karticu koja ima drajvere za Win 7 ista će proraditi (mislim na mic i out konektore), da li će raditi ugrađeni zvučnik (vanjske ne koristim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Skini drajver za XP, raspakiraj i instaliraj preko Compatibility opcije. meni je za moj HP proradio zvuk na taj način. Čak sami HotKeyse sredio ovim sistemom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa nesričo šta će ti ta W7 slikovnica, nema do starog stabilnog XP. U HP Compaq Evo N610C je AnalogDevices SoundMAX AC97 audio, ovo je Device ID u igri "pci\ven_10B9&dev_5451&subsys_00B00E11", za XP drv. SP27092.EXE. Skineš sa supporta ako ga nemaš na lapu, nemoj inatalirat preko idiot - setup procedure nego raspakiraj paket, otvori Device Manager pa manual update za zvučnu i "odvedeš ga" na raspakirano, nađi "SMAXWDM\W2K_XP" folder. Ako šta pita odaberi xp compatibility mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
1337
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Sorry na OffTopic XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ljudi hvala zvuk opet u funkciji. Nisam znao kako otpakirati exe.fajl išao sam desni klik na drajver, propertis, tab comptamibili kvačica i xp sp3, te pokrenuo instalaciju od prve sve proradilo tenks, Po meni je XP neprevaziđen OS, ali čitam prije par dana da je 7 uspio napokon da preuzme ulogu vodečeg po broju korisnika, pa rekoh da ni ja ne zaostajem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|