|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
modding kucista
evo par slika da vidite unutrasnjost kucista i sta jos da sredim.... kablovi me jaaaaako zivciraju ![]() [img=http://img291.imageshack.us/img291/7319/picture0104lv.th.jpg border=0] [img=http://img291.imageshack.us/img291/2394/picture0113be.th.jpg border=0] bdw ova na slikama prasina je ociscena...to je bilo ostalo prasine nakon tjedan dana igranja u teskim uvjetima na lanu( citaj 6 kompova u jednoj sobi 4 x 4 m i bez ventilacije) I na slikama vale jedni rami...posuđeno bilo frendu da mu ne steka na lan-ub ![]()
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
e to se zove prašina u kompu! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Meni je malo to much crvene boje i ventilatora ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
uzmi slevning kit kaj je GoGzS napisao i obavezno očisti kučište. mogo bi zamjenit onu zujalicu na matičnoj sa nekim pasivnjakom. e da i probaj kablove stavit tako da ti idu sa stražnje stranje kučišta, manje će se vidjet i bit će bolji propuh. ![]()
![]() |
#5 |
fanATIčni AMDovac
|
pa nije ventovi previse....vidi ovo pa budes mjenjao misljenje Proc 30- 44 C Maticna 17-24 C Graficka 39-50 C Hard 23-32 C odkad sam kupio to kuciste niti jedna komponenta mi se ne pregrijava...sad me jos samo brine pitanje estetike...mislio sam kupiti one rebraste cijevi u koje se stavljaju kablovi za struju inace...pofarbati ih u crno ili crveno i staviti molexe u to... samo neznam di bi to nabavio... :confused:
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Te rebraste cijevi imaš kupit u ducanu sa elekto instalacijama ili u nekom velikom opskrbnom ducanu npr. bauhaus. Inace kablovi su ti koma a nebi ti skodilo da s vremena na vrijeme malo propuhneš kantu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
o maj gad prasine !!!! nego iz moga kompa se moze jesti ![]()
![]() |
#10 |
fanATIčni AMDovac
|
ona prasina je pociscena davno.... a ova zujalica na ploci koju spominjes ne radi vec 3 tjedna jer je vent na njoj izgorel....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
fanATIčni AMDovac
|
velis da su kablovi losi? ak mislis na izgled onda dobro al ak mislis na performanse onda te moram demantirat.....ovo napajanje nije niti jedanput srusilo komp....tagan rules ![]()
![]() |
#14 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Mene bi to bilo sram stavit na net ![]() Kak živiš sa tolkom bukom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
fanATIčni AMDovac
|
mrkonja kakvom bukom? tagan se opce ne cuje...zalman nekaj slabo...cooler na northbirdgeu ne radi(valjda zato nemogu ga dici iznad 2.13) a ostali ventovi rade na minimumu(osim ako je jako toplo vrijeme) I makar su mi stisani proc mi je trenutno na 34 stupnja , ploca 23 , graficka 44 , a hdd na 27.... ja buku ne primjecujem dok je stisano....a i da su pojacani na max onda se cuju al ja ti stalno slusam muziku dost glasno(sam zivim a susjedi svaki 100m udaljen... ![]()
![]() |
#16 |
fanATIčni AMDovac
|
e da....planirao sam staviti 120mm ventove. sa cime mogu busiti lim na kucistu?(pitam jer je ovo dosta debeli lim) i recite mi sto mislite o tome dali se isplati opce busiti tak skupo kuciste? mozda mi poslije bude zao... :confused:
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
micek...opet se hvališ a?? i da, nemoj si to sam bušit, rađe odnesi nekome koji ima alat da ti to zbuši...jer ak sam kreneš...bit će kaos...a šteta kućišta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|