|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Popcorn A-200 & kopiranje na interni HDD
ola! evo sam ugradio u PCH-A 200 hdd od 2TB. Probao sam preko mreže prebaciti film pa to traje čitavu vječnost. Nadalje sam probao prebaciti tako što sam ga direktno spojio sa računalom pa mi se čini da to radi još sporije. Ima li kakav način da ja to odradim nabrzinu ili to mora ovako sporo. Brzina mi je preko Host USB negdje oko 8mb/s što je presporo za prebacivanje jednog MKV fila od 8Gb i više. Ako koga zanima i ako je ovaj podatak potreban disk sam bez formatiranja ubacio u PCH-a200 i on ga je sam foramtirao. Dali možda može da ja taj hdd ubacim u računalo,foratiram disk u NTFs particiju, prebacim sve filmove na njega i vratim ga u popcorn. Hoče li on prepoznati takvu particiju i filmove i hoču li moči putem mreže dodavati nakon toga dodavati još filmova. Dakle koji je najbrži način prebacivanja više filmova na interni hdd. thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Zašto prebacuješ preko sporog USB - a ? Koristi mrežu mada će i tim putem željeno trajati. Po specs uređaj ima Gb mrežnu pa da bi koristio tu brzinu i ostatak mreže (switch / router / komp) je mora podržavat. Ako samo na kompu imaš Gb mrežnu privremena alternativa je da ih direktno spojiš, fiksne mrežne postavke i prebaciš fajlove. Ako koristiš to čudo onda bi ti trebao biti poznat njihov forum a jedan od odgovora imaš ovdje. Kad "organiziraš" hdd onda ga privremeno staviš u komp i kopiraš željeno u NTFS particiju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|