|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Mini notebook
Mini notebook iliti netbook ili kako već ![]() Zanima me, što je trenutno best-buy u ponudi? Da ima autonomiju 5++ sati, procesorske mogućnosti da mi prikazuje animacije izrađene pomoću nekih aplikacija kao Blender i dr., prikazivanje filmova u dobroj kvaliteti, 10'' monitor, 250GB harda. Vidio sam da postoje takvi i do 2500kn al trenutno nisam u stanju proučavati sad cijelu današnju ponudu. Ako je netko već upućen dovoljno u ovo područje, molio bih ga za savjet ![]() Čuo sam i da su Asus eee pc-evi dosta dobri na tom području. Zapravo našao sam odgovor. Ako je itko u istoj situaciji, posjetite http://computers.toptenreviews.com/netbooks/ Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.04.2011. u 14:14. Razlog: dupljak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ja imam acer aspire one d260 ugodno je raditi na njemu baterija u pocetku oko 9, 10 sati sada bateriji ima nekih pola godine, svaki dan jedan ciklus punjenja praznjenja i sad traje 5ipo do 6 sati zavisi sto i kako se radi 6 cell je baterija 250 giga je hard, nadogradio sam 2 gige rama, ubiti zamjenio 1 gigu staviou 2 gige, ja sam zadovoljan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Umetanje te pločice je prilično lagano pretpostavljam? Odvoji se zaštita s donje strane i samo umetne pločica umjesto stare? I jel to neka posebna memorija il ona obična DDR za standardne PC-eve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Memorija je obična ali za laptope, ne ua stolana računala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Super. Nikad nisam mjenjao na laptopu memoriju pa pitam ![]() edit: Asus Eee PC 1015B mi se čini kao dobar netbook. Jedino što ima 1gb rama koje bi kasnije trebao mjenjat Zadnje izmijenjeno od: Tomkan. 04.04.2011. u 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Samo daj, zato ovakva mjesta i postoje!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
...za koji si se na kraju odlučio? U sličnoj sam situaciji da bi trebao preporučiti neki netbook, a ni sam neznam koji. Ja imam Lenovo s10e već skoro dve godine i mogu samo reći da mi služi izvrsno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Neznam još kojeg ću odabrati. Na Asusu sam se dosta zadržao i vidim da mnogi hvale dugotrajnu bateriju. Morat ću vidjet i druge modele pa javim ako išta saznam. I ima još jedan problem. Od Asusa, za koji god novi model pitao, Adm ili Links, ne mogu nabavit ![]() Saznao sam da se u Europi prodaju samo određeni modeli Asus netbooka, te je nemoguće nabavit neke druge koji se prodaju, recimo u SAD-u. Osim ako idete preko Amazona, no opet malo je rizično i postoji pitanje garancije kupnjom na taj način. Kolko sam saznao 1005PXD i 1005P su na ovim prostorima najnoviji i po većini najbolji. (Sve mi se više čini da na ovom topicu vodim neki monolog ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.04.2011. u 14:15. Razlog: dupljak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Na kraju sam uzeo Ausov 1005pxd model i moram reći da sam više nego zadovoljan. Najbolja stvar koju sam uzeo u zadnjih 5 godina sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Jel ima on HDMI??? |
![]() |
![]() |
|
|