|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gaming TV by Gamersject
U nedostatku dobrog gaming i hardware sadrzaja na tv-u, jos od MODUL-a 8 ![]() Gamersject zajednica zeli pokusati napraviti nesto i trazimo Vas savjet. puno hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
modul8......... kako je lijepo biti balav i glup, hocu opet biti takav! nego, mozda pitas krive ljude. prakticki IMHO bi trebao pitati osobe do osmog razreda kako bi voljele i kakvu emisiju gledati na TVu, i da li bi je uopce gledali. isto tako skicni malo po netu o programu GIGA, bilo ga je na satelitu, njemacki program gdje sam znao gledati natjecanja iz juzne koreje u starcraftu 1, svakojake voznje itd......... samo sto mislim da nebi nasao stanicu koja bi financirala takvo sto, kod nas. i zaboravljas jednu ogromnu cinjenicu, a to je da je za vrijeme modula8 interneta bilo bez, igre su se puno puno teze nabavljale nego danas, a i drugacije je to vrijeme nekako bilo. danas je internet dostupan prakticki svugdje, barem neki oblik. sve ti je nadohvat ruke, tako da ono, koliko je isplativo i pametno se upustat u tako sto, osobno nebi. edit. evo je, giga - http://www.giga.de/
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sve to shvacam, ali za jedan youtube kanal troskova i nemas, a profit nas ne zanima. Danas se i ehrvatska ugasila tako da i ono malo programa sta je bilo nemas vise. Samo nas interesira sta ljude najvise zanima, ,da imaju o cemu pricat, raspravljat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne znam što bi, ali samo nemoj da budu recenzije od igara u tome. Tih recenzija danas ima u svakoj pašteti a ionako je to subjektivan dojam osobe koja radi recenziju. Bilo bi dobro kad bi bilo reportaža od raznih LAN turnira, ne samo od Gamersjecta nego i drugih lokalnih iz Hrvatske. Time bi se možda i manji lanovi trudili i radili na kvaliteti kad bi znali da će "biti na televiziji" pa bi općenito i gaming scena bila kvalitetnija. Isto tako i reportaže s inozemnih turnira. Doduše, tu bi problem bili troškovi, najviše zbog putovanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
gameplayi novih igara, streamovi natjecanja i turnira... ugl, ko sportska televizija ali s pc-igrama, a moze i konzolaskim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|