Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2012., 01:38   #1
savec0re
Premium
Moj komp

savec0re's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Gaming TV by Gamersject

U nedostatku dobrog gaming i hardware sadrzaja na tv-u, jos od MODUL-a 8 )), uvijek me zanimalo kakav sadrzaj bi dobro prosao kod samih gledatelja. Sada gaming tematike gotovo i nema, tu je playomania koja ima ideju ali bas i nema sadrzaj koji bi nas priljepio za ekrane, a nekakvi youtube kanali koji bi se bavili gamingom na domacoj sceni ne postoje, zanima me sto misle sami gameri. Kakav sadrzaj Vi ocekujete od gaming tv-a? Bilo da je to hardware recenzija, gaming izvjestaji.
Gamersject zajednica zeli pokusati napraviti nesto i trazimo Vas savjet.

puno hvala!
savec0re je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 01:52   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
modul8......... kako je lijepo biti balav i glup, hocu opet biti takav!

nego, mozda pitas krive ljude. prakticki IMHO bi trebao pitati osobe do osmog razreda kako bi voljele i kakvu emisiju gledati na TVu, i da li bi je uopce gledali. isto tako skicni malo po netu o programu GIGA, bilo ga je na satelitu, njemacki program gdje sam znao gledati natjecanja iz juzne koreje u starcraftu 1, svakojake voznje itd......... samo sto mislim da nebi nasao stanicu koja bi financirala takvo sto, kod nas.

i zaboravljas jednu ogromnu cinjenicu, a to je da je za vrijeme modula8 interneta bilo bez, igre su se puno puno teze nabavljale nego danas, a i drugacije je to vrijeme nekako bilo. danas je internet dostupan prakticki svugdje, barem neki oblik. sve ti je nadohvat ruke, tako da ono, koliko je isplativo i pametno se upustat u tako sto, osobno nebi.

edit.

evo je, giga - http://www.giga.de/

Burko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2012., 02:20   #3
savec0re
Premium
Moj komp

savec0re's Avatar

Sve to shvacam, ali za jedan youtube kanal troskova i nemas, a profit nas ne zanima. Danas se i ehrvatska ugasila tako da i ono malo programa sta je bilo nemas vise. Samo nas interesira sta ljude najvise zanima, ,da imaju o cemu pricat, raspravljat...
Staro 19.01.2012., 10:40   #4
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Ne znam što bi, ali samo nemoj da budu recenzije od igara u tome. Tih recenzija danas ima u svakoj pašteti a ionako je to subjektivan dojam osobe koja radi recenziju.

Bilo bi dobro kad bi bilo reportaža od raznih LAN turnira, ne samo od Gamersjecta nego i drugih lokalnih iz Hrvatske. Time bi se možda i manji lanovi trudili i radili na kvaliteti kad bi znali da će "biti na televiziji" pa bi općenito i gaming scena bila kvalitetnija.
Isto tako i reportaže s inozemnih turnira. Doduše, tu bi problem bili troškovi, najviše zbog putovanja.
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2012., 18:33   #5
savec0re
Premium
Moj komp

savec0re's Avatar

Sigurno je da format nece biti dosadan, za recenzije gotovo i mjesta nema, jer ne mislimo ici na nesto predugo. Idealno bi bilo 7-10min sve ostalo je umor.
Staro 19.01.2012., 18:58   #6
smw
dev

smw's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
gameplayi novih igara, streamovi natjecanja i turnira... ugl, ko sportska televizija ali s pc-igrama, a moze i konzolaskim..
smw je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2012., 23:46   #7
savec0re
Premium
Moj komp

savec0re's Avatar

Eto sve ce to biti , samo cemo morat stisnuti u manji format jer je sve vise od 10 minuta dosadno i negledljivo!
Staro 24.01.2012., 23:55   #8
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor savec0re Pregled postova
jer je sve vise od 10 minuta dosadno i negledljivo!
sve ovisi o kvaliteti sadržaja.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno