|
![]() |
#1 |
Guest
|
DVDFab problem
Evo, po prvi puta koristim ovaj programčić, ponajviše poradi GPU encoding akceleracije, i primjetio sam da ista ne funkcionira ako odaberem "2-pass encoding", već samo u "1-pass" gdje mi video od cca 3-4GB MPEG2 zdrobi za 10-ak minuta, no kvaliteta mi i nije nešto osobita, tako da mi preostaje ovaj "2-pass" mod pri kojem se sve vuče k'o žvaka preko CPU-a, na nekih 40-ak minuta... Trial verzija je u pitanju, pa me zanima da li je možda to razlog, jer kupio bih program, definitivno, ako bi to riješilo GPU utilizaciju (iako čisto sumnjam da je to kao razlog u igri). Probao sam i "onu drugu" verziju koja se može "registriirati", no ista stvar- neka me nitko ne shvati krivo- software koji trebam i koji mi se svidi kupujem bez iznimke, ali isto tako ne bih bacao lovu u vjetar za nešto što mi i Handbrake odradi jednako dobro, čak i nešto marginalno brže ![]() Spasite me od prelaska na i5/7 ![]() Btw, probano na gtx460 i 560Ti- jednak ishod ![]() ATi-ja nisam niti probao, jer navodno ima bugova previše... Hvala unaprijed na komentarima! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|