|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Pozdrav, evo imam problem na koji sam naisao i nikako ga ne mogu rješit, a užasno frustrira. Radi se o kompu koji mi služi kao server na mreži (tj. kao network drive) znaci na njemu je napravljen network drive i na njega pristupamo svi.. U mreži su 8 računala svi sa XP SP3 i kaspersky internet secururity 2010. Problem je to što komp, sam od sebe otvori microsoft outlook, kalkulator, my computer i search... znaci sve pozatvaram, gledam u komp i nakon nekog vremena digne outlook i stane jer nije napravljen račun na njemu. I tako otvara tu i tamo malo kalkulator, my computer..??? 1. U početku sam mislio kako je sve bežično da prima signal od druge tastature koja je u blizini, no spojio žično sve i dalje se otvara. 2. Skenirao sa kasperskyim ništa ne nađe, iako on stalno sam skenira i u 3 godine je nasao 4 virusa koja su izbrisana Molio bi ako mi tko može pomoć jer mi je server dosta bitan, a instalacija novih XP nije moguće radi određenih aplikacija. Pretpostavljam da je neko govno koje kaspersky ne vidi, pa ako netko zna naziv takvog sranja ili možda način kako to rješit prihvaćam sve savjete samo da se rješim smeća hvala i pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
kolko pricam s ljudima na faxu, kaspersky nije bas previse zivahan sto se tice detecije govana. probaj lupit gore eset, pa skeniraj da vidis da li ce on uspjet nesto naci. pogledaj pod startup da li imas nesto narihtano, jer sam jednom pokupio bat file koji mi je stalno otvarao cmd. |
![]() |
![]() |
#5 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
NOD i Kasperski su sigurno pouzdaniji AV programi od Avire i sl. medjutim nisu svemoguci. Napravi sto ti je nino postao, kombinacija jakih antismece i AV programa ce dati rezultat
#7 |
Premium
|
probao sve prijedloge i nista! nije nista nađeno, skinuo novi 2011 kaspersky, nod32, mcafee, spyboot,..... i jos brdo programa i dalje isto sranje. Gledam u komp i sam otvara my computer, calculaor itd. a ja nemam pojma zasto!!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Napravi backup i reinstaliraj windoze. To si vec i mogao u ovih mjesec dana cekanja. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nekome treba 30 min za komplet nove win|)owse ![]() Probaj malwarebytes anti-malware proskenirat. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
čisto sumljam da ti je neko ubacio mini usb wireless reciver pa te mišem zahebava ili da ti preko bluetootha neko mobom mrda(ako ga imas na kompu) ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Zar nemaju multimedijalne tipkovnice posebne tipke za otvaranje tih programa? Koliko se ja sjećam (nemam trenutno takvu tipkovnicu) gotovo sve jefine tipkovnice prije par godina imale su takve tipke. Vidim da si gore napisao da si probao sa dvije tipkovnice, a da li si probao bez tipkovnice uopće, barem na neko vrijeme da vidiš da li utječe. Pogledaj si PS2 konektor na kompu i na kablu od tipkovnice, možda ima savijenih pinova ili sl. Probaj USB tipkovnicu... Skroz neobičan problem imaš ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A nitko nije pomislio na duhove ili male zelene, ima ih svuda oko nas... ![]() Ubij Human Interface Device Access servis pa javi je li pomoglo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Probaj i proskenirat sistem sa nekog Live CD-a, možda je virus "zaljepljen" za neki service pa ga nemoze AV naci, u tom slučaju bi ovo rebalo pomoći. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|