|
![]() |
#1 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Android > Dolazni internet zahtjevi?
PozdraV! Interesira me ako je netko upoznat s slijedecom situacijom. Imam Androida Sony Ericsson xperia X8, i koristim T-mobile mrezu. Pokusavao sam da pristupim mobitelu preko interneta, znaci kucam njegovu Ip adresu i da pristupim FTp serveru koji se nalazi na njemu, ali bez uspjesno. Program: file expert Kada ga startujem na mobitelu on mi napise Kako biste se ulogirali kucajte http://xx.xx.xx.xx:8080 Ja to ukucam no nista se nedesava (Napominjem: Nije LAN adresa, nego je Internet adresa koju mi dodijeli T-com kada se spajam na Internet, WLAN mi je iskljucen) No kada ustekam mobitel preko wirelessa na svoju lokalnu mrezu. On dobije lokalnu IP adresu i normalno mogu pristupiti uredjaju. Moje pitanje jest, dali postoji nekakava mogucnost da pristupim uredjaju preko interneta? Znaci jedino tim nacinom da je spojen na T-mobile mrezu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To čak i nije loše za neke manje zahvate na mobitelu i slično. Bilo bi dobro ako ima nešto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
preko interneta operatora? ne, nažalost još nema ništa. Tražia sam nekoliko načina, jer mi je trebalo za program na kojem radim, no neće pa neće.Operater dodijeli data ip adresu mobitelu, no problem je što ne dopuštaju takav način komunikacije (middle-man).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|