|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
prob sa LCDom...
na poslu imam LCD sa zvucnicima,fina stvar jer nemam radio ili nes pa slusam mjuzu prek neta.... problem je kaj se monitor "kao" ugasi,LED je i dalje zeleno upaljen al se ne upali nakon screensavera....kad ga ugasim par minuta onda se opet sve pojavi.lcd postane ponekad i bijeli kad se komp ugasi...onak gornja polovica je bijela a dolje je crno. u cemu bi mogo biti problem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jel pod garancijom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nema garancije....star je valjda nekih 5 godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
sad je drugi monitor spojen...kod njega nemam taj problem... u opcijama je samo screensaver ukljucen.kablovi su korektno spojeni,grafulja je intergrirana i isto ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
neznam...mislim lcd nema neku vrijednost,novcanu barem.al ima ugradjene zvucnike pa nije los za slusanje mjuze prek neta u firmi.a cist sumnjam da ce mi vlasnik dati da ga odnesem u servis. a status ledica je zuta kad je comp ugasen,a zeleni kad je upaljen.samo kaj slike nema(ekran je crni) poslje screensavera.a podesen je samo da se screensaver upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Tipično rješenje tvojeg problema ima i na youtube [56k warning]http://www.youtube.com/watch?v=HSK87wcb5nc[56k warning] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ovo ce bit zadnja solucija.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Otvori ga i vidi dal je koji kondezator napuhan ili procurio... Posto se eto ceka odredjeno vrijeme da proradi, tj sve bude kak treba nakon nekog vremena, vjerojatno su kondici... O kojem se tocno monitoru radi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|