|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Raskid ugovora i prijenos broja
Pozdrav svima. Trebaju mi neke informacije i vaša iskustva u vezi sljedećeg: Naime, trenutno sam na vip pretplati i tarifi "sve za mene 30" koja traje do 7. mjeseca (uključivo s tim mjesecom). Prešao bih na tomato da iskoristim akciju 1 000 000 besplatnih minuta koja traje do 30.4. Problemi su naravno raskid ugovora i trajanje prijenosa broja. Pitanja su sljedeća: 1. Kako raskinuti i koliko traje raskid VIP ugovora i kako se plaćaju penali na preostale mjesece (odmah, uplatnicom kroz par dana, uplatnicom tek sljedeći mjesec kad je uobičajeno dospijeće računa) i da li će u te penale od 30 kn mjesečno uključiti i 10 kuna za (ne)korištenje radio frekvencija? To mi je bitno jer sve mora biti gotovo ovaj mjesec da iskoristim tomato akciju 1 000 000 minuta. 2. Koliko traje prijenos broja na tomato uslugu? U call centru vipa i tomata mi studenti naravno nisu znali ništa detaljnije reći od onoga što već piše na webu. Vjerujem da ste i vi ostali imali bezbroj takvih iskustava kada dobijete dojam da samo čitaju s papira kad vam odgovaraju. Nadam se da sam dovoljno detaljno opisao...dakle, cilj mi je da se raskine ugovor, isplati što se treba isplatiti, prenese broj u tomato i sve to do kraja mjeseca (14 dana). Je li to moguće s obzirom da se besplatne minute mogu dobiti samo ostvarenjem prvog razgovora, a to je nemoguće, ako mi se broj ne prenese, a to je pak nemoguće, dok ne raskinem ugovor, a to je vjerojatno nemoguće dok ne platim penale za prijevremeni raskid ugovora........ovo me podsjeća na Monkey island ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nisam siguran ali mislim da ti prijenos s Vipa na Tomato neće donijeti 1000000 minuta, oni oduvije imaju nekje restrikcije glede vip mreže jer su praktićki ista firma. Npr kada imaš tarifu "na tuđi račun" ne dobivaš kune ako te netko zove iz vip-ove mreže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Dobije se, ali unutar tomato mreže. Nigdje nije ni navedeno da se minute dobiju na sve mreže.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|