|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Trazim staru igru!?
Davne 2007/08, nisam siguran sam sa bugovog ili enterovog cd-a instaliro shareware igru...stara neka, 2d igra...rpg...trazim igru posvuda vec par godina u naletima kad se sjetim al nikako da nadjem..pretrazio sam datoteku starih rpg igrica gdje ih ima bar tisucu na popisu i nisam je nasao, mozda sam preskocio...ugl..mozda je tko igrao pa se sjeca imena...u igri igrac ima dvorac gdje proizvodi vojsku...vojska se moze upgrade-at kroz experience...drzanje sela okolnih daje novce, income..mogu se kupovati razni predmeti sa magicnim svojstvima...samo par vojnika je moguce imati sa kraljem ili sto je vec u isto vrijeme...pa ako tko zna nek javi ili ako zna slicnu igru, 2d/3d nebitno...trazim nesto sto ima svojstvo nadogradjivanja vojske, znaci iz jedne jedinice u drugu...nesto slicno warbandu...igro sam warband ali jako brzo dosadi igra jer je sve non stop isto, 3 razlicita questa -.- ... dugo stivo, ispricavam se ako sam pogrijesio mjesto gdje trebam ubacit ovo...hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
majesty (2)? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
Ne , al bit će prethodnik heroesa. Remake Kings Bountya , i godina i sve odgovara. |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
nijedna od tih...igra je pogledom kao Total war serijal...znaci vidi se okolna zemlja, zamci i taj svijet...nema battle i pojedinih jedinica da se upravljaju, turn based je...2d igra...znaci, otkinila mi al samo shareware sam imo a bio sam tad mlad i glup ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
mozda Knights of Honor?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
nije knights of honor, nije nijedna odozgore, nije total war serijal...nesto staro, 2d i savrseno igrivo...znaci, predobra igra sto se tice igrivosti, cisto mi dodje da place sto je nemogu naci xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ups, ja sam fulao i šefa i stanicu.
|
|
Oglas
|