|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Nokia 6500s problem sa imenikom
Imam problem sa navedenim mobitelom, naime kad kopiram kontakte sa sim kartice, imenik mi izgleda: Prezime;ime/1 To mi je uzasno jer se nemogu nikako snaci, mogu li ikako dobiti normalan izgled imenika nakon sto kopiram kontakte sa sim kartice i bez ove jedinice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kako na sim kartici izgleda format imena i prezimena? Imao sam sličan "problem" kad sam prebacio sa sonyericssona na sim pa onda sa sim na mob, nešto u sličnom formatu se javljalo... S kojeg si moba spremio na SIM?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avocado
|
Eh, nažalost tome nema puno pomoći. Meni nije previše smetalo jer je bilo u formatu Ime Prezime/M ili /H ovisno jel mobile ili home bio. Ako još uvijek imaš SE probaj syncat address book na kompu (outlook ili možda čak se može sa MyPhoneExplorerom), pa onda prebaci syncom na sadašnju nokiu. ![]()
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
Ugl hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Evo mene opet, nasao sam vremena da rjesim taj problem sa imenikom i cini mi se da cu morat prebacivat 1 po 1 kontakt. Uglavnom kada napravim backup sa SE on mi spremi file pod .dbk ekstenzijom i onda ne mogu povuci na Nokiu koja je .nbu ekstenzija. Kako si mislio ovo da syncam kontakte, mozes neki link ili u par crtica objasnit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avocado
|
U par crtica: -instaliraš SE suite -po mogućnosti instaliraš outlook -ukopčaš SE mob -podesiš da je sync aplikacija outlook (ako već nije, to radiš u suite programu) -pokreneš sync -instaliraš nokia suite -uštekaš nokiu -podesiš da je sync aplikacija outlook (ako već nije, to radiš u suite programu) -pokreneš sync To bi bilo to, nema puno mudrosti i moralo bi raditi ![]()
![]() |
#9 | |
Avocado
|
Citiraj:
Imaš li uopće mogućnost exporta u address book od samih windowsa? To bi sigurno morala biti opcija pa probaj i nju.
![]() |
![]() |
#10 |
|
Zadnje izmijenjeno od: bliss_zg. 22.03.2011. u 01:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
Nesto nije dobro sa mobitelom ocito, kada odem na "Posalji cijeli imenik" on posalje samo 1. kontakt, a kada sam sa MyPhoneExplorerom exportao citav imenik on je spremio samo isto taj prvi kontakt. Kada otvorim taj kontakt (vfc) u outloku, pokazuje samo njega, a kada pregledavam u MPE vidimsvih 300 komada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Avocado
|
znam za taj problem, vcf je namijenjen za pojedinačne kontakte u outlooku. Ako probaš exportat već unešene kontakte u outlooku vidjet ćeš da će vcfova biti koliko i kontakata. Probaj, ne mogu ti ništa drugo reći jer nemam potrebe za eksperimentiranjem ![]()
![]() |
#13 |
|
Saljem sa bluetoothom od laptopa na jedan Samsung, uspio sam poslati pola .vcf kontakata, ali prilikom slanja ostalih mi izbaci poruku "request could not be honored", pa ako se itko susreo sa takvim problemom? Probao sam palit i gasit BT na lapu i mobu i ne zeli i dalje slat, stalno baca taj error |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vodi računa da kolega govori o Outlook-u, a ne Outlook Expressu!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|