|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
komp ili konzole?
volio bih čuti vaše mišljenje o igračim konzolama. Zanima me koja je bolja od koje PS2,XBOX,game cube, i zbog čega. Kolike su cijene itd? Ili je PC bolja varijanta ako je dobra konfiguracija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: komp ili konzole?
Citiraj:
PC je tehnoloski superioran danasnjim konzolama. Od konzola PS2 ima najveci "support" odnosno ima nove nastavke starih popularnih naslova s jedinice i neke naslove tipa Grand Tourismo radene explicite za istu, XBOX je nesto hardware-ski napredniji i takoder ima neke svoje ekskluzive (PGR,DoA te Halo, KOTOR i Fable - isti ce se ,a neki se vec jesu, pojaviti u PC verziji pa ih radije mozemo nazvati "vremenske ekskluzive" ![]() U svakom slucaju za nesto vise novaca od same cijene konzola se da sloziti PC (bez monitora)koji ih dobrano nadmasuje, a za znatno vece pare i prave zvijeri koje pokrecu igre za koje cemo trebati cekati novu geneaciju konzola. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
mislim da ti je najbolji PS2, zbog nabavke igrica. A mislim da X-box ima bolju grafiku. Ili sacekaj PlayStation3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ako se dvoimas i izmedju PC-a??? Ovisi za sta ce ti koristiti, ako je samo za igrici, definitivno je bolja neka konzola, jer pc moras nadogracivati svakih 6 mjeseci da bi bio "u trendu" s igricama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ak je covjek neki teski gamer rade nek si zeme konzolu
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
PS2 uvjek jer imas gusara na svakom uglu a za ostale ne bas ..... Ja sam ipak pobornik pc-a jer je svestraniji ..... ali i ps2 je super stvar ....
![]() |
#8 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Eh da ovo za pirate mi ide na k.(btw Xbox igre se mogu naći kod svakog renomiranijeg ![]() P.S Ako želiš pure gaming onda definitivno Xčloks imam ga osobno i jako dobro dopunjava Moj PC koji je trenutno skuren ![]() ali ako baš voliš sony mislim da ni s njim nećeš pogriješiti sam što ćeš(kao u većini slučajeva ![]() Imam Xbox već godinu dana(s Linux 120Gb enabled ![]() Moja preporuka definitivno Xbox jer je to ipak po mom iskustvu(imao sam i PS2 koji je crk00 nakon 8mj)puno kvalitetniji izbor za PC frendly usere... P.S ovo s phrhutima je definitivno prošlost kažem vam uzmite oglasnik u šake i pogledajte koliko prhuta nudi X igre(orginale narafno ![]() Osobno ga imam i sam znam da mi nije nikakav,apsolutno nikakav problem nabaviti neku Xbox igru(orginal narafno ![]() ![]() P.P.S a uz malo truda i DSL-a imaš i onlajn igre(Halo 2 enyone ![]() Zadnje izmijenjeno od: Stipe. 28.05.2005. u 03:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
xbox : goood : uz sve gore navedeno postoji mogucnost umrezavanja s ostalim PC-ima,... bio je jedan jako dobar tekst/clanak tu na forumu, daj si to potrazi ![]()
![]() |
#10 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
zdravo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Faraon
|
Citiraj:
gledam ti sig vidim da ti je proc i ram OC pa se pitam sa ovakvim stajalistem zasto si uopce OCirao. jeli to neka fora medu mladima danas samo da ga se klokne kao spoiler na autu? zdravo ![]() inace svi znate moje stajaliste koje sam iznio 10 puta vec na ovom forumu. kad konzola bude mogla sto moze pc neka se javi. a bogami pc moze sve sto i konzola i jos sto puta bolje. bas me zanima kako bi vi rijesili npr online igranje world of warcraft, sa administracijom racuna kreditne kartice i preplate+ pracenje dogadanja najnovijih vijesti + sudjelovanje u radu communitya, forumi, objavljivanje slika dana, tutoriala, pregledavanje video snimaka i slicno, dogovaranje s drugim igracima, trazenje informacija o itemima i savjeta, da negovorim ako ste u recimo u nekom klanu ili guildu pa imate neki veci rank pa onda morate misliti glavom i za jos 20 ljudi ispod vas organizirati raidove, dogadanja, susrete i slicno. ili je vama teskim gamerima igrati IGRICE samo ubaciti cd u konzolu i zavrtiti igru... jer onda niste teski, onda su to igrice kakve ja imam na mobitelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Head Of The Radio
|
Ajd Gospar ohladi malo ![]() Nitko nije rekao da su konzole bolji izbor a ako si TEŠKI GAMER netrebaš zaboraviti PC već ga samo nadopuniti. BTW igre tipa Final F NBA Street V3(prehebena igra) nećeš naći na PCu ja nekažem da treba zaboraviti PC već ga samo nadopuniti sadržajima s konzola(neki sportovi i utrke pa i pokoji RPG i FPS)nećeš naći na PCu a bilo bi fakat šteta propustiti to....Kad bih birao PC VS konzole Definitivno PC ali ja samo kažem da su Konzole samo odlična nadopuna PCu i ništa više i da se svakako isplate(bilo PS2 ili Xbox) Živjeli ![]() ![]() P.S Ko želi kupiti Xbox ja mu dam moje kontakte prhuta s najnovijim naslovima i s dvajstpet ćuna po DVD-u nek mi se slobodno obrati bilo tko na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
"teski gameri" rondaju po internetu, tu se odvija hard-core igranje, konzole tome nisu jos potpuno dorasle zamisli Paskea da igra WoW na PSX-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
a jeben li ti ove teme vishe da ti jebem... ![]() tko voli mixere, i ostale kucanske aparate, nek si uzme te konzole ili sto su vec, tko voli pc nek si uzme pc. end of story. ![]()
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
DDSI (škračeno od: dozvolite da se izjasnim -> Hr pandan IMHOu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Faraon
|
sjecas se onih naljepnica na lego kutijama kad smo bili bebaci? ono 2-5 godina, +6 godina, i tako e pa to je htio reci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Faraon
|
prebrzo mi misli dolaze.nemam vremena nesto sto je tako ocito uljepsavati da bi me netko ozbiljno shvatio. ali drago mi je da si primjetio moj problem i da ces mi pokusati pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
za njih si reko da su debili
![]() |
![]() |
#26 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]() ![]() onda sa 15 godina sam se zaposlio u gradevinskoj tvrtki preko ljeta malo lopatao malo nosio i kupio sebi prvi kompjuter 133MMX.... i onda sam ja zapravo skuzio koliko je to bolje. ne mislim ja vrijedati zao mi je sjetim se sebe i svojih prijatelja kako drzimo onaj gamepad u ruci i masemo s njime po zraku u desno kad zelimo da nam lik skoci desno. ili kad mahnito ga drkamo kao ludi jer zelimo izvesti kombo ili fatality a neznamo sto pritiscemo i mislimo da smo teski igraci ![]() povecani broj tockica u ovom postu za sve one koji imaju problema sa razumijevanjem mojih tekstova ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|