|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Podešavanje boje - savjet
Naime, ukućani su kupili novi tv, a mene je zapao stari..solidan tv, nažalost CRT no veličine 91 cm tako da je odličan za gledanje filmova (imam 15" monitor..tako da je taj tv osvježenje). Uglavnom spojen je kabelom s kompom preko kojeg gledam filmove (graf. Ati 9600XT). Eh sada..problem je sljedeći. Tv je malo stariji, pa ima nekih problema..sliku prikazuje lagano žućkasto. Trebao bi preporuku software s kojim bi mogao naštimati boje..vidim u Ati Catalyst Control Center ima za podesiti Red, Green, Blue i sl. samo neznam koliko koje boje potrebno da bih se rješio tog žućkastog tona. Uglavnom..ako tko ima preporuku nekog programa za podesiti sliku..dobro bi mi došlo. Eh da, usput, koju rezoluciju i refresh rate preporučate za tv? ..čisto da dobijem najbolju sliku. Ako postoji koja druga preporuka oko spajanja tv-a s kompom..slobodno.
“Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” Zadnje izmijenjeno od: Brown Acid. 19.03.2011. u 00:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|