|
![]() |
#1 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) WLAN ne radi kako treba
Imam problem s Wlanom. Naime instalirao sam CoD 4 da se mozemo igrati malo u mrezi ali svaki put kad kreiram mrezu ping nam skace nenormalno. Nema pristupa internetu, nema udaljenosti koja bi stvarala problem....Mozda neke postavke koje mogu mijenjati? Moja antenica je Edimax EW-7711USn, a cimeri se spajaju preko def wlana na laptopima. IP je postavljen rucno, svi smo na Win 7 i koristimo KIS 2011. Verzije igre update, PB...po meni sve kako treba. Netko zna kako rjesiti ovaj problem?
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Valjda već znaš da Wlan nije za igre tj. mali miljonček problema u toj kombinaciji. Probaj: - vidi jel ima noviji drajver (šta nemora značit da je i bolji), na supportu stoji Ver:091001(windows) - probaj forsirat B/G ili čak B wireless standard - nekaže se bez razloga da je žica najbolji wireless, dok se igrate uštekaj Lan i njega koristi |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
|
Ma znam da je LAN xx puta kvalitetniji od ovoga sto mi koristimo, ali kako sada nemam nikakav router ili nesto moram ovako preko Wlan. Drivere sam vec probao nema pomaka. Je li ima veze kakva mi je mrezna zastita jer mi je trenutno postavljeno na WPA2-PSK?
#5 |
Never Forgetti
|
Sada se javlja sljedeci problem, kada se umrezimo sa susjedima njima ne trza nista ![]() ![]()
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako si na wlanu i igraš sam cod4 ili nešto drugo imat ćeš možda samo malo povišeni ping. Dvoje ljudi u mreži + komp koji vrti igru, ping se jako povećava, ali uz njega dolazi još i do laga. Više od dvoje ljudi na wlan mreži dolazi do problama da je jednostavno nemoguće normalno igrati. Tako da se đabe trudiš da to proradi.
#7 |
Never Forgetti
|
A vidim da nema pomoci nikakve ali to nam je jedini nacin pa eto...nema veze bit ce dobro i ovako ![]()
#8 |
Never Forgetti
|
Rijeseno i ovo, moze lock.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|