|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Kaj mogu s Wifi usb dongleom?
Imam wifi na mobitelu a na racunaru nemam wireless mreznu karticu. Mislio sam kupiti neki uredjaj jeftiniji od wireless rutera da bih mogao prebacivati fajlove s moba na pc (i obratno) te da s mobom mogu koristiti adsl internet preko racunara. Kupio sam wifi usb dongle pa sad ne znam kako sve to iskonfigurirati. Jel to uopce moguce ili sam kupio pogresan uredjaj? Imam Windows 7 i napravio sam ad hoc wireless mrezu, ali mi je mob nikako ne vidi. Hvala unaprijed svakome tko je voljan pomoci jednom pocetniku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Connectifity baš i ne radi, ali ![]() Jedino treba imati Win7 ili 2k8, pošto imaš Win7 sve ok ...
![]() |
#4 |
Registered User
|
Instalirao Connectify, ubodem wifi dongle, ali mi Conectify kaze "No Wifi Device Present". Driver za dongle sa CD-a je instaliran. Je li mozda dongle fals? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Konfigurirao si adhoc, ali jesi li siguran da si ga aktivirao? Treba ti pisati nesto "waiting for wireless connections". I o kojem se mobitelu radi, jer znam da neki ne pronalaze adhoc mreže? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Da to je pisalo. Mobitel je LG GD540 (android). Samo, meni trenutno nije problem s mobitelom, nego sto ni ovaj program ne prepoznaje (barem to mislim) da je dongle spojen na pc. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|